azam_a 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ببخشید من کامپوننت cb رو روی سایتم نصب کردم حالا توی ثبت نام جوملا که وارد میشیم ارور زیر رو میده جلسه منقضی شده یا کوکی ها در مرورگر شما فعال نیست مشکل از تنظیماته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق تست کردم ، ربطی به مرورگر نداره! من قبلا هم به بانک وصل کردم بدون مشکل ولی این یکی نمیدونم چرا این ارور رو میده! خواهش میکنم اگر کسی بلده راهنمایی کنه ایراد از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 92 تست کردم ، ربطی به مرورگر نداره! من قبلا هم به بانک وصل کردم بدون مشکل ولی این یکی نمیدونم چرا این ارور رو میده! خواهش میکنم اگر کسی بلده راهنمایی کنه ایراد از کجاست منم این مشکل و دارم کسی می تونه کمک کنه خیلی واجبه مرسی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر