RFx3 7 ارسال شده در شهریور 92 با سلام قسمت تماس با ما در سایتم با مشکل عدم موفقیت در معرفی توابع ایمیل مواجه بود که با سرچی درون جومینا انجام دادم تونستم از طریق راهنمایی های لینک زیر مشکلم رو حل کنم. http://forum.joomina.ir/topic/19149-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-15/?hl=%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84 و آلان موقع ارسال در سایت میگه که با موفقیت ایمیل ارسال شد اما صندوق ساینباکس و اسپم رو که چک میکنم چیزی نمیاد. حتی برای ثبت نام تو سایتهایی مثل وبگذر ایمیل رو که وارد میکنم وب گذر میگه ایمیل فعال سازی فرستاده شد. ولی باز تو اینباکسم چیزی نمیاد. از اخر مجبور شدم از طریق آدرس جیمیل ثبت نام کنم. درصورتی که وقتی از ایمیل های یاهو و جمیل به ایمیل مورد نظر ، ایمیل میفرستم فوری دریافت میشه. مشکل رو باید با هاست در میون بذارم یا مربوط به خودم میشه؟ ممنون میشم بزرگواری کنید و راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام به ادمین سرورتون بگید موضوع رو بررسی کنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در مهر 92 با سلام مجدد مشکل رو با ادمین سرور مطرح کردم و جوابی که دریافت کردم این بود : . .اسکریپت وب سایت شما بررسی شد و مشکل از تنظیمات اسکریپت می باشد.طبق بررسی انجام شده، کلیه فرم های تماس با ما سایت شما به اکانت ایمیل اصلی این هاست با آدرس (_xxx_) ارسال می شود.که برای چک کردن این اکانت ایمیل باید از نام کاربری و رمز عبور هاست استفاده بفرمایید.برای حل مشکل عدم ارسال درست ایمیل تماس با ما به ایمیل مدنظر شما، می توانید از پشتیبانی جوملا راهنمایی دریافت بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام یک ایمیل جدید با نام کاربری و پسورد جدید ایجاد کنید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه ممکنه اطلاعات رو درست وارد نکرده باشید تنظیمات ایمیل بر اساس SMTP را هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر