sad 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام من سیستم مدیریت مدارس جومینا رو دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این خطارو میده.چی کار کنم کسی میدونه ایراد چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ابتدا بررسی کنید ببینید افزونه نصب شده یا نه سپس فایلهای موقت نصب که معمولا در پوشه tmp قرار دارند را بطور دستی حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ابتدا بررسی کنید ببینید افزونه نصب شده یا نه سپس فایلهای موقت نصب که معمولا در پوشه tmp قرار دارند را بطور دستی حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام خیر چک کردم اصلا نصب نشده!؟ فایل های موقت نصب پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بررسی کنید که سطح دسترسی پوشه های tmp و logs قابل نوشتن باشد از طریق نصب از پوشه هم نصب کنید ببینید نصب میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر