RFx3 7 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان همین الان افزونه فوکا دانلود رو از سایت جومینا دانلود کردم افزونه به خوبی بر روی لوکال هاست نصب شده ولی بر روی هاست اصلی که میخوام نصب کنم این ارور رو میده: JFolder::create: حلقه های نامحدود یافت شد هشدار! شکست در انتقال فایل ممنون میشم راهنماییم کنید وبگید که مشکل از چی میتونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در شهریور 92 آقا مشکل جدی تر شد الان روی ماژول ها و کامپوننت های دیگه امتحان کردم میبینم که هیچ افزونه ای نصب نمی کنه و برای همه همین ارور رو میده کممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزیز ، قبلا" راجع به چنین پیامهایی بحث شده و راه حل هم ارائه شده لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید تا سریعتر به پاسخ برسید ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر