naser_847 0 ارسال شده در مرداد 92 با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامی. من چطوری می تونم کلمه جوملا را از میان کد های سایتم حذف کنم؟ البته بیشترشو حذف کردم ولی چند تاش مونده . هر چی دنبالش گشتم که یه کلمه دیگه جای گزینش کنم پیدا نکردم. افزونه خاصی وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام دقیقا بفرمایید که کدوم کلمه؟ کجای سایت شما کلمه جوملا ظاهر میشه که میخوایین حذفش کنین؟ 1 واکنش ها : naser_847 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser_847 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دقیقا بفرمایید که کدوم کلمه؟ کجای سایت شما کلمه جوملا ظاهر میشه که میخوایین حذفش کنین؟ کلمه جوملا داخل خود سایت ظاهر نمیشه فقط در قسمت کدها هست من می خوام وقتی کسی کد های سایتمو نگاه کرد ندونه که با جوملا ساخته شده. مثلاً توی کد پایین <p style="display:none"><a href="http:/asdf.com" title="Joomla 3.0 Templates">Joomla Templates</a></p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 یه توصیه! خودتونو درگیر این کارها نکنید، کسی که اهل کار باشه مطمئنا بایک نگاه خواهد فهمید که سیستم جوملاست یا چیز دیگه کسی هم که اهل کار نباشه با سورس و جوملا و اینجور چیزا هم متوجه نخواهد شد! در مورد سوالتون هم اینطوری نمیشه گفت فکر میکنم تو قالبتون باشه، اینطوری نمیشه گفت، معلوم نیست که تو کدوم فایل از افزونه ها و یا قالب های شما گنجانده شده موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و naser_847 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naser_847 0 ارسال شده در مرداد 92 یه توصیه! خودتونو درگیر این کارها نکنید، کسی که اهل کار باشه مطمئنا بایک نگاه خواهد فهمید که سیستم جوملاست یا چیز دیگه کسی هم که اهل کار نباشه با سورس و جوملا و اینجور چیزا هم متوجه نخواهد شد! در مورد سوالتون هم اینطوری نمیشه گفت فکر میکنم تو قالبتون باشه، اینطوری نمیشه گفت، معلوم نیست که تو کدوم فایل از افزونه ها و یا قالب های شما گنجانده شده موفق باشید یعنی افزونه ای وجود نداره که بشود کلمه خاصی رو از میان کد ها حذف کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام دوست عزیز برای این مشکل افزونه که نصب نمیکنند باید فایل اصلی که این خط رو فراخوانی میکنه ویرایش بشه اگر اصرار به حذفش یا ویرایشش دارید باید در فایلهای قالبتون جستجو کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر