soushians 0 ارسال شده در مرداد 92 من فقط میخوام این منو ها رو نمایش بدم فعلا نیازی نیست حتما زبان انگلیسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر تو اون ناحیه یک موقعیت داشته باشید ، خیلی ساده میتوانید با انتشار یک ماژول از نوع html دستی و قرار دادن یک تصویر و لینک دهی آن یک همچین موردی را ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : soushians نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soushians 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام اگر تو اون ناحیه یک موقعیت داشته باشید ، خیلی ساده میتوانید با انتشار یک ماژول از نوع html دستی و قرار دادن یک تصویر و لینک دهی آن یک همچین موردی را ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام آقا مصطفي ميشه بيشتر توضيح بديد دقيقا بايد چيکار کنم ؟ من مبتدي هستم موقعيت براي اون ماژول دارم روي سايت ماژول ازنوع html يعني چي ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام منوی افزونه ها -> مدیریت ماژولها -> دکمه جدید -> در اینجا نوع ماژول را ، html دستی یا html سفارشی یا custom html انتخاب کنید (بستگی به ترجمه جوملاتون داره) بعد از ورود به محیط تنظیمات ماژول در داخل ادیتور میتونید از طریق دکمه ورود تصویر و یا هر روش دیگری یک تصویری را وارد کنید و بعد از انتخاب آن تصویر دکمه درج لینک رو بزنید و آدرس موردنظرتون رو وارد کنید و تمام بعد هم ماژول رو در موقعیت موردنظرتون و در منوهای موردنظرتون که در پایین تنظیمات مشخص میکنید منتشر کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر