kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من در پنل خودم htaccses.txt رو به htaccses. تبدیل کرده و در جوملا هم مود را فعال کردم وقتی وارد سایت میشوم درست است ولی روی خبر یا روی هر منوی دیگری که کلیک میکنم ارور 404 میدهد . مود آپاچی پنل هم فعال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام منوها و مجموعه هاتون رو بررسی کنید که حذف نشده باشند یا تغییر نکرده باشند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اول بفرمایید در لوکال هستید یا در هاست؟ در برخی هاست ها این مشکل وجود داره در بسیاری اوقات با غیر فعال کردن این خط در htacces. حل میشه Options +FollowSymLinks اولش یه # بذارید بعد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مرداد 92 ببخشید . باید در اول htacces. باشد یا در آخر آن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام علامت نقطه باید قبل از حرف h قرار بگیره htaccess. به املای کلمه هم دقت کنید . توی عنوان تاپیک و پست اول و چهارم هربار به یک شکل متفاوت املای آن را وارد کرده اید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر