RFx3 7 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام دوستان امروز متوجه شدم ومپ سرورم دچار مشکل شده و اجرا نمیشه و نمیدونم اصلا مشکلش چیه و یا اینکه از کی اینجوری شده !!! داخل پوشه www رو هم که نگاه کردم دیدم که فایل configuration.php هم تمام کد هاش به هم ریخته و قاطی پاتی شده امکانش وجود داره بدون اینکه قبلا از دیتابیس بک آپ گرفته باشی بشه ومپ رو دوباره نصب کرد و اطلاعات سر جاش باشه؟ نسخه ومپ سرور: WampServer2.0c نسخه جوملا: 2.5 ممنون میشم راهنماییم کنید... ویرایش شده مرداد 92 توسط RFx3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید قبل از حذف ومپ در ویندوز اتان به مسیری بروید که اطلاعات دیتابیس شما ذخیره میشود و فایل مربوط به دیتابیس اتان را نگه دارید تا بعد از نصب مجدد ومپ ، بتونید ازش استفاده کنید موفق باشید 2 واکنش ها : RFx3 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در مرداد 92 ممنون جناب فرحزادیان از کمکتون فقط دو تا سوال دیگه: 1 - منظور از مسیر دیتابیس اینه؟ => C:\wamp\apps\phpmyadmin2.11.6 یا جای دیگه ای منظورتون هستش؟ 2 - اگراین اطلاعات رو نگه دارم ، بعد از نصب دوباره wamp server و انتقال اطلاعات دیتابیس به مسیر گفته شده همه چی رو براه میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام درستش مسیر زیر هست C:\wamp\bin\mysql\mysqlx.x.x\data داخل پوشه data به ازای هر دیتابیسی که ایجاد کردید یک پوشه ایجاد شده هست . کافیه همون پوشه ها را کپی ازشون تهیه کنید mysqlx.x.x همون نسخه mysql موردنظرتون میباشد محض اطمینان از پوشه www هم یک کپی تهیه کنید هر چند با حذف ومپ ، حذف نمیشه دقت داشته باشید چون برای بک آپ دیتابیس پوشه های دیتابیس را کپی میکنید برای نصب مجدد ومپ میبایست همان نسخه فعلی ومپ را نصب کنید اگر قصد دارید از نسخه جدید ومپ سرور استفاده کنید آموزش زیر را قبل از هر کاری مطالعه فرمایید http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : RFx3 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در مرداد 92 ومپ سرور رو دوباره نصب کردم پوشه دیتابیس هم سرجای خودشه ولی موقع اجرای جوملا این ارور میاد: Fatal error: Class 'JConfig' not found in C:\wamp\www\NIGR\includes\framework.php on line 56 برای قسمت مدیریت سایت هم این میاد: Fatal error: Class 'JConfig' not found in C:\wamp\www\NIGR\administrator\includes\framework.php on line 49 البته قبلا هم گفته بودم که داخل پوشه www فایل configuration.php هم تمام کد هاش به هم ریخته و قاطی پاتی شده و همه رو به این صورت نشون میده : فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ فُ€ْہ روشی وجود نداره برای برطرف کردن این مشکل ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام میتونید از جوملای 2.5 دیگری فایل کانفیگ را بردارید و جایگزین فایل فعلی کنید و اطلاعاتش رو مجددا" تنظیم کنید موقع ویرایش فایل را با انکودینگ UTF-8 باز و در انتها ذخیره کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر