probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 سلام من از jplayer برای نمایش فیلم استفاده می کنم. فیلم هایی که به صورت flash دارم رو نمایش می ده . اما فیلم های mp4 رو نمایش نمی ده. فکر می کنم مشکل از convertor باشه . شما در جومینا برای تبدیل فیلم ها از چه convetrori استفاده می کنید ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما از این افزونه استفاده کنید http://extensions.joomla.org/extensions/multimedia/multimedia-players/video-players-a-gallery/812 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 ممنون آقای میری می شه بگید شما از چه برنامه ای برای تبدیل فیلم هاتون به mp4 استفاده می کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما نرم افزار تبدیل فرمت فایل می خواین؟ خوب بگردید و سرچ کنید کلی نرم افزار برای دانلود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 می دونم آقای میری اما نمی دونم چرا فابل هایی که خودم به mp4 تبدیل می کنم در jplayer نمایش داده نمی شه. در صورتی که فایل های mp4 جومینا رو نمایش می ده. گفتم شاید شما از convertor خاصی استفاده می کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر