pouriya_az72 2 ارسال شده در مرداد 92 سلامدوست عزیز من به یه مشکل عجیب و اساسی در سایتم برخوردم..اینکه از قسمت مدیریت سایت که می خوام وارد شم نام کاربری و رمز عبورو که میزنم هیچی نمی یاره و در واقع دوباره همون صفحه ورود نام کاربری و رمز عبور لود می شه و رفرش میشه ..در واقع من نمی تونم به سایتم لاگین کنم.لطفا کمکم کنید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام چه اروری دریافت می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در مرداد 92 هیچی !! فقط مثل اینکه رفرش کنی ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام تغییرات خاص یا کار خاصی انجام دادید که بعد از اون اینطور شده؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در مرداد 92 خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام یکبار اطلاعات ورود به ادمین را از طریق دیتابیس تغییر دهید و مجدد سعی کنید قبل از این کار بک آپ فراموش نشه موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام توضیحات رو قبلا" در تاپیک زیر دادم http://forum.joomina.ir/topic/21317-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA/#entry101923 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : فرحزادیان و partserver نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر