metro 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام جهت ویرایش مطالب یکی از Tabها، هر چه قدر در Article manager به دنبال این مطلب می گردم پیدا نمی کنم! من مدیریت سایت را از شخص دیگری تحویل گرفته ام که به وی دسترسی ندارم. چگونه این موضوع را حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما نام تب شما چیست؟ درون ماژول بگردید شاید آنجا باشه بعضی از تب ساز ها فقط ماژول قرار میدن شاید آن شخص در یک ماژول html دستی متن قرار داده و در تب نمایشش میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
metro 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما نام تب شما چیست؟ درون ماژول بگردید شاید آنجا باشه بعضی از تب ساز ها فقط ماژول قرار میدن شاید آن شخص در یک ماژول html دستی متن قرار داده و در تب نمایشش میده تیتر این مقاله ی سایت را در Article manager پیدا کرده و ویرایش کردم با اینکه در حالت Publish قرار دارد، اما تغییراتی انجام نمی گیرد! اما مطالب دیگر در همان Category قابل ویرایش و نمایش تغییرات می باشند! بنظر شما مشکل از کجا می تواند باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما تمام مطالب را گشتید؟ مطمئن هستید که همین مطلب است؟ پیشنهاد می کنم بیشتر بگردید و کاری که در پست بالا گفتم هم امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
metro 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما تمام مطالب را گشتید؟ مطمئن هستید که همین مطلب است؟ پیشنهاد می کنم بیشتر بگردید و کاری که در پست بالا گفتم هم امتحان کنید با سلام تمام ماژول ها را در module manager جستجو کردم. حتی با قیلطر کردن custom html ماژول ها هم مجدداً به نتیجه ای نرسیدم! امکان دیگری برای یافتن ماژول این مطلب وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما اگر بتوانید پی ببرید که ماژول تب ساز اصلن چگونه یک تب اضافه می کنه خیلی راحت تر پیدا می کنید ایا در خود ماژول اضافه میشه یا در مطالب یا در ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر