mohammadhosein 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من میخوا یه سایت املاک طراحی کنم حالا میخوام از بسته های آماده استفاده کنم(چون افزونه خوب که درست کار کنه پیدا نکردم).میخواستم بدونم بسته املاک ساز2 جومینا(برای جوملا 2.5) بهتره یا پارس جوم(جوملا 1.5)؟؟؟ مهم تر از همه از نظر امنیت و کارایی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما شما اول باید این رو در نظر بگیرید که اصلن از جوملا 1.5 استفاده نکنید دوم اینکه بسته املاک جومینا از بهترین هاست شما می تونید با اقای تهرانی هم در رابطه با مشاوره در تماس باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhosein 0 ارسال شده در مرداد 92 چه جوری میتونم با آقای تهرانی درارتباط باشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اطلاعات تماس و شماره تماسشان در جومینا مارکت موجود هست http://www.joominamarket.com 09123025356 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر