miladrayane 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام من قبلاً برای نصب جوملا 2.5 از لینک http://update.joomla.org/core/extension.xml استفاده کردم اما حالا این لینک وجود ندارد که جوملا 2.5.13 را به روز کند. و در ادامه حتی بسته به روز رسانی 2.5.13 را هم از سایت جومینا دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده : کپی با شکست مواجه شده. چندین بار هم سعی کردم و حتی بسته 2.5.13 را هم نصب کردم ولی باز هم همان ارور قبلی را میدهد. لطفاً مرا راهنمایی کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما از طریق نصب از پوشه یا از url اقدام کنید و ارتقا بدید ببینید بازم مشکل داره یا نه آموزش نصب از پوشه تو تالار بارها داده شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladrayane 0 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما از طریق نصب از پوشه یا از url اقدام کنید و ارتقا بدید ببینید بازم مشکل داره یا نه آموزش نصب از پوشه تو تالار بارها داده شده است از هر دو روش بالا اقدام کردم ولی باز هم ارور کپی با شکست مواجه شده را میدهد. روشهایی که در آموزش گفته باز هم با شکست مواجه می شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر