shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام من یک فرم یا rsform ساختم که هنگامی که دکمه نهایی را میزنم این ارور را میدهد تابع mail() غیر فعال است و نامه های الکترونیک ارسال نمی گردند. باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام در لوکال کار میکنید؟ در لوکال توابع ایمیل کار نمیکنند و باید روی هاست واقعی باشید 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در مرداد 92 سلام در لوکال کار میکنید؟ در لوکال توابع ایمیل کار نمیکنند و باید روی هاست واقعی باشید سلام نه در هاست هستم می گن سرور مشل داره و اون ها این کارو برای هاست می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام به هرحال مشکل مشخصه و تابع ایمیل غیر فعاله روی سرور هم باشید اگر پیکربندی خود جوملا رو تغییر نداده باشید ایمیل ارسال خواهد شد میفرمایید که مشکل از سروره، پس باید از سرور حل بشه و تابع ایمیل رو فعال کنن براتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babak_7x 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتیدمن تو کار با جوملا تازه کارم خواهشن کمکم کنینورژن جوملای من 3 هستش و سایتی رو دارم که rsform روش نصب کردم ولی بر خلاف دوستان به من اروری نشون نمیده و با {rsform 4} به صورت یک متن رفتار میکنه و فرمم رو نشون نمیده خواهشی که دارم اینه که جوری توضیح بدید که من تازه کار بفهمم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر