sadeghj62 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام خسته نباشید . من سایتی دارم که با جوملا 2.5 ساختم اما نوع منو های من از نوع مجموع وبلاگ هستش . و صفحه های سایت به شکل وبلاگ هستش باید چه کاری بکنم تا به حالت دلخواه در بیاد . ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما وارد تنظیمات منو و روی یکی از منو ها کلیک کرده » سمت راست در اولین فیلد می تونید روی "نوع منو" کلیک کنید و نوع آنرا تغیر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadeghj62 1 ارسال شده در مرداد 92 ممنون از جوابتون اما من منظورم این نبود . می خوام بدونم آیا نوع منویی وجود داره که بشه حالت وبلاگ تغییر کنه و به شکل دلخواه در آورد . اگر خود جوملا نداره آیا افزونه ای هست که این کار رو بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام بهتر بود کمی بیشتر توضیح میدادید که چه حالتی منظورتونه چون حالت دلخواه اسمش روش هست و هر حالتی میتونه باشه به هر حال برای نمایش مطالب میتونید از منوهای پیشفرض جوملا هم استفاده کنید بصورت لیست مجموعه ها نمایش بدید یا اینکه با افزونه ای مثل گلوبال نیوز یا آیدانیوز مطلب رو بصورت سایتهای خبری نمایش بدید و یا از افزونه های ساخت دهی به مطلب نظیر K2 و ... البته با تغییر در هسته جوملا نیز میتوانید حالت نمایش مطلب را تغییر بدید در اینصورت باید آشنایی نسبی با html و php و css داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : leksoz و sadeghj62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadeghj62 1 ارسال شده در مرداد 92 ممنون از جوابتون راهنماییتوم خیلی به دردم خورد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر