metro 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اخیراً در نمایش لوکال سایت هشدار ذیل در صفحه نخست ظاهر می شود: Warning: Creating default object from empty value in C:\xampp\htdocs\***********\modules\mod_roktabs\helper.php on line 401 البته از سرور مجازی Xampp v3.2.1 استفاده می کنم و نمی دانم ورژن PHP را چگونه پیدا کنم سوال من این است که چطور می توان از نمایش این هشدار جلوگیری کرده و مشکل را حل نمود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام مشکل از ماژول roktabs میباشد . میتونید آن را غیرفعال کنید یا با مطالعه پست شماره 2 تاپیک زیر مشکل را با کمی کدنویسی حل کنید http://forum.joomina.ir/topic/21504-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-php/#entry102605 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : metro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
metro 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اما من به شکل دیگری موضوع را حل کردم، به این صورت که مجدداً این ماژول را دانلود و نصب کردم. با اینکه پیغام هشدار مذکور نمایش داده نشد،اما با اینکه در محتوا در انتهای مطلب، عنوان "اطلاعات بیشتر" لینک شده بود، الان در نمایش علاوه بر "اطلاعات بیشتر"، عنوان “read more” هم نمایش داده می شود. از آنجا که این مطلب را از اول خودم ایجاد نکرده ام نمی دانم این موضوع را چطور حل کنم من نمیدانم کدام فایل را باید ویرایش کنم و کدنویسی گفته شده را انجام دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر دیگر پیام خطا نمایش داده نمیشه نیازی به تغییر در کدها نیست چون با نصب آخرین نسخه این مشکلات را احتمالا" برطرف کرده اند اما در خصوص نمایش دو لینک برای ادامه مطلب باید تنظیمات افزونه تون رو بررسی کنید ممکنه یکی از خود مطلب باشه و دیگری رو خود ماژول نمایش بده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر