kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من میخوام نسخه ی جوملای سایتمو از 2.5.4 به 2.5.11 ارتقا بدم ولی وقتی میخوام ارتقا بدم ..... در تنظیمات پی اچ پی allow_url_fopen غیر فعال است. برای ارتقا بسته ها allow_url_fopen باید فعال باشد چطور فعالش کنم ؟؟؟؟ ویرایش شده مرداد 92 توسط مصطفی صفرعلی از طرح مشکلات در انجمن آموزش خودداری فرمایید ! / تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما درون سیستم رایانه خود یک فایل به نام php.ini بسازید و کد زیر را درونش قرار بدید allow_url_fopen = On بعد فایل را به روت هاست تون آپلود کنید و در آنجا قرار بدید راه دیگه ای هم هست در فایل htaccess. کد زیر را قرار بدید php_value allow_url_fopen 1 بسته به تنظیمات سرور هست شاید هر دو راه بشه شاید هم هیچ کدوم جواب نده 1 واکنش ها : kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما درون سیستم رایانه خود یک فایل به نام php.ini بسازید و کد زیر را درونش قرار بدید allow_url_fopen = On بعد فایل را به روت هاست تون آپلود کنید و در آنجا قرار بدید راه دیگه ای هم هست در فایل htaccess. کد زیر را قرار بدید php_value allow_url_fopen 1 بسته به تنظیمات سرور هست شاید هر دو راه بشه شاید هم هیچ کدوم جواب نده هر دو راه رو امتحان کردم نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما به مدیریت هاست تون گزارش بدید 2 واکنش ها : Saeed_Shamsi و kavpar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر