Mahdi_S_T 0 ارسال شده در مرداد 92 من آیکن favicon.ico موردنظر خودم را جایگزین آیکن قالب جوملا و مدیریت جوملا کردم،برای قالب مدیریت جواب داد ولی برای قالب سایت جواب نمیده ، حتی کش جوملا را پاک کردم و از مرورگر دیگری استفاده کردم ولی بازهم تغییر نمیکنه و همان آیکن سیاه آرم جوملا نمایش داده میشه.حتی در روت هاست هم فایل را ریختم ولی فایده های نداشت.به نظر شما راه حل بعدی چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام نام فایل را که تغییر ندادید ؟ اگر قالبتون تنظیمی جداگانه برای کش کردن داره اون رو غیرفعال کنید کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید اگر نتیجه نگرفتید آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما من هم همین مشکل شما رو خیلی وقت بود که داشتم راه چاره در مرورگر است شما آیکون مورد نظرتو رو جایگزین کنید و تنها کاری که شما باید انجام دهید تمام مرورگراتون رو تاریخچه را پاک کنید تمامی تاریخچه تمام مرورگراتون رو پاک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
petros 3 ارسال شده در مرداد 92 تجربه نشون داده معمولا برای تغییر ایکون سایت باید یه چند روزی صبر کنید. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در مرداد 92 تجربه نشون داده معمولا برای تغییر ایکون سایت باید یه چند روزی صبر کنید. منظورت چیه پتروس ؟ شما اگه هونمجا تمام تاریخچه مرورگراتون رو پاک کنید اونم درست میشه راستی مهدی جان یه خبره خوبی برات دارم ؟ همچنین برای فروم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام منظور دوستمون به خاطر کش هاست میباشد که گفتند باید چند روزی رو صبر کنید البته این مورد بستگی به تنظیمات هاست داره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : petros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bjbehrouz 4 ارسال شده در مرداد 92 من آیکن favicon.ico موردنظر خودم را جایگزین آیکن قالب جوملا و مدیریت جوملا کردم،برای قالب مدیریت جواب داد ولی برای قالب سایت جواب نمیده ، حتی کش جوملا را پاک کردم و از مرورگر دیگری استفاده کردم ولی بازهم تغییر نمیکنه و همان آیکن سیاه آرم جوملا نمایش داده میشه.حتی در روت هاست هم فایل را ریختم ولی فایده های نداشت.به نظر شما راه حل بعدی چیه ؟ با سلام خدمت مهدی جان چند روزی بود که میخواستم آیکن سایتم رو عوض کنم ، تو اینترنت گشتم و گشتم تا بالاخره یه کامپوننتی رو پیدا کردم که مختص همین کار بود نام این کامپوننت هستش com_phocafavicon_v2.0.1 لینک دانلود از سرور قدرتمند جومینا موفق و پیروز باشید ، یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر