mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 با سلام من یک مجموعه دارم که داخل آن تقریبا 50 مطلب است. تعدادی از مطالب این مجموعه دچار مشکلی عجیب شده اند به این صورت که بازدن دکمه ادامه مطلب ، بجای اینکه به ادامه مطلب بروند به صفحه خطای 404 جوملا می روند در قسمت مدیریت مطالب هرچقدر بررسی کردم ، این مطالب هیچ تفاوتی با مطالب دیگر نداشت !!! لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما همه آن مطالب جزو یک مجموعه هستند؟ فقط تعداد محدودی این مشکل را دارند؟ ضمن پاسخ به سوالات اگر می شود لینک سایت هم قرار بدید 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 92 دروود تو پیامی که دادم آدرس سایت رو ارسال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 92 درود بر شما مشکل حل گردید مشکل از تعویض تخصیص به مجموعه بود. افزونه ی سئو هم باید دستی لینک ها جایگزین می شد. 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 92 دروود از شما بابت حل این مشکل سپاسگزارم یک سوال در مورد AceSEF داشتم که به این موضوع هم مربوط میشه . نمیدونم اینجا بپرسم یا یک تاپیک جدید باز کنم؟ لطفا در صورت امکان در مورد منوهای عکس زیر یک توضیح مختصر بفرمایید مثلا من تو قسمت آدرس های قرمز و قسمت آدرس های تکراری بیشتر از هزار لینک دارم . تو قسمتهای دیگه هم همینطور. لطفا بفرمایید با اینا باید چکار کنم ؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر