محمد رزاقی 40 ارسال شده در خرداد 89 سلام من یه کامپوننت پیدا کردم که خیلی به دردم می خوره. می شه از محیط front-end به inbox دسترسی داشت. ولی نمی دونم چطوری باید تنظیمش کنم تا به ایمیلم روی هاست وصل بشه. اگه کمک کنید خیلی ممنونتون می شم. اینم آدرس دانلودشه که نتونستم تو انجمن آپلودش کنم. http://bigitblog.persiangig.com/joomla/com_ose_rc.tar.gz با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مرداد 89 سلام تنظیمات خیلی خاصی نداره. بعد از اینکه نصبش کردید ازتون میخواد که اطلاعات هاستتون رو وارد کنید. در بخش IMAP Settings مقابل گزینه Default Host آدرس سرور Imap هاستتون رو وارد کنید که قالبا یه این شکله: mail.yourdoamin.com که yourdomain.com آدرس سایتتون هستش. در بخش SMTP Settings مقابل گزینه SMTP Settings هم به همون شکل آدرس سرور SMTP هاستتون رو وارد کنید که قالبا یه این شکله: mail.yourdoamin.com که yourdomain.com آدرس سایتتون هستش. در بخش SMTP User / Pass آدرس ایمیل تحت سایتتون رو کامل وارد میکنید و در مقابلش هم پسوردش رو میزنید. در آخر هم روی گزینه Click Here To Finish کلیک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 اگه فارسيش رو كسي داره بگذاره و يه سوال اينكه اين درسته كه اين كامپوننت راه نفوذ به سايت رو خيلي آسون ميكنه؟ اين سايت (nekanews.com) در طريق ارائه ايميل به كاربرانش و فكر كنم استفاده از همين كامپوننت هك شد البته الان به راه راست هدايت شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در آذر 89 سلام بهترین راه حل از نظر من اینه ایمیل هاتون رو جوری تنظیم کنید همش بیاد یه جا و همون جا هم به همون نام ایمیل ساتتون بزنید. در جیمیل و یاهو این امکان پذیره. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman129080 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من هر کاری می کنم نمی تونم با استفاده از این افزونه ایمیل ارسال کنم شما راه حلی شراغ ندارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مشکلتون دقیقا چیست؟ ابتدا بررسی کنید ببینید سرور شما امکان ارسال ایمیل رو داره یا خیر... (با ادمین سرورتون تماس بگیرید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alitaliya 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من هر کاری می کنم نمی تونم با استفاده از این افزونه ایمیل ارسال کنم شما راه حلی شراغ ندارید. سلام شما احتمالا ادرس و اطلاعات smtp را اشتباه وارد کردید بعضی از میل سرور ها smtp ا غیر فعال می کنند همانطور که دوستمون گفت با مدیر هاست تماس بگیرید :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman129080 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام من با استفاده از قسمت Hord به ایمیل که Login می کنم مشکلی توی ارسال ایمیل ندارم آیا راهی بجز تماس با مدیر هاست هست که بشه فهمید این امکان فعال هست یا نیست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر