رفتن به مطلب
aliporkar

مشکل آپلود فایل در Remository

پست های پیشنهاد شده

با سلام

نمی دونم چرا وقتی فایلی که حجمش حدود 10 مگابایته در Remositoryکامپوننت آپلود نمیشه و پیغام میده این فایل تعریف نشده است.

من اندازه فایلهای آپلودی رو هم در تنظیمات Remository و هم تنظیمات اصلی جوملا افزایش دادم ولی بازم همین پیغامو میده.

فایل mp4 هست . البته فایلهای حدود 6 مگ رو قبلا آپ کردم مشکلی نداشته.

ممنون میشک کمک کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

احتمالا از تنظیمات فایل php.ini باشه

روی هاست یا لوکال؟

اگه هاسته باید با پشتیبانتون تماس بگیرید (در بعضی هاست ها هم خودتون به اون فایل دسترسی دارید)

یا خق

لینک به ارسال

روی هاست هست . با cpanel

اگه لازمه فایلی ویرایش بشه لطفا بگین تا تغییرات رو انجام بدم .ممنون

لینک به ارسال

دقیقا یادم نیست (الان سی پنل در دسترس ندارم) ولی فک کنم اینجوری باشه:

در محیط سی پنل گزینه php.ini EZ config رو بزنید صفحه بعد روی گزینه Enable EZ config کلیک کنید در صفحه بعدی مقدار گزینه ی post_max_size رو تغییر بدید.

دوستان دیگه هم اگه نظری دارن لطف کنن

یا حق

لینک به ارسال

جناب هادیان

فکر کنم درست تشخیص دادین . در آدرسی که گفتین مقدار روی 6 مگ بود ولی فقط مدیر هاست می تونست عوضش کنه . منم به پشتیبانی اطلاع دادم و داره برسی میشه

لینک به ارسال

من تقریبا چند ماهی از این کامپوننت استفاده کردم تمام فایلها در دیتابیس ذخیره می شوند از آنجایی که حجم دیتابیس محدود است بعضی از فایلهای با حجم بالا را نمی توانید آپلود کنید

پیشنهاد من می توانید تنظیمات رو تغییر بدهید که در دیتابیس ذخیره نکند

پیشنهاد بهتر از این کامپوننت استفاده نکنید این کامپوننت یک حفره امنیتی در سایت شما به وجود می آورد که سایت شما ه-ک می شود مخصوصا توسط عربهای بیکار که از این طریق در دنبال سایتهای ایرانی برای ه-ک کردن میگردن

مخصوصا با تایپ کردن inurl:ir/index.php?option=com_remository در گوگل به دنبال سایتهای ایرانی میگردند و شل c99.php رو آپلود می کنند اگر باز اصرار بر استفاده از این کامپوننت دارید بگید تا من یک سری نکات امنیتی به شما بگم تا شاید(اون هم شاید) مانع از ه-ک شدن توسط عربهای بیکار شوید

لینک به ارسال

توصیه می کنید از چه کامپوننتی استفاده کنم؟

البته اگه نکات امنیتی مفید باشه ترجیح میدم از همین کامپوننت استفاده کنم . نکات رو بفرمایید ممنون میشم.

لینک به ارسال

پیشنهاد من یک آپلود سنتر مجزاست که سازماندهی خوبی به فایلهای شما می دهد مشکل امنیتی را بسیار کم می کند ومانند آپلود سنتر جومینا یا آپلود سنتر خیلی خفن کلیجا(البته کامپوننت های دیگری هم هست که خوب است مانند jdownload که جدید است و یا docman یا Phoca Download)

اما مشکل امنیتی رو شما می توانید با غیر فعال کردن آپلود توسط اعضا حل کنید در حالت ساده

اما تخصصی: شما باید با شلها کمی سر و کله بزنید و پرمیشن فولدر com_remository_file را تغییر دهید و یا حالت safe_mode رو on کنید که مانع از استفاده شل میشه (که on کردن خودش مشکلاتی رو به وجود می آورد)

اگر همین کامپوننت رو می خواهید استفاده کنید آپلود توسط کاربر رو حتما غیر فعال کنید

یکی از روشهای ساده حل توسط این روزنه

12957764641.png

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...