mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 با سلاممن جوملام رو تازه رو هاست آوردم. امروز میخاستم ماژول نصب کنم متوجه شدم که این خطا رو میدهه JFolder::create: حلقه های نامحدود یافت شدقبلا که رو لوکال بودم همچین خطایی نمیداد.یقی نمیتونم افزون نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این لینک را ببینید : http://forum.joomina.ir/topic/18686-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 بازم حل نشد. همون خطا رو میده. دسترسی فایل کونفیگ رو رو 777 گذاشتم و تنظیماتش هم به این شکله public $log_path = '/home/iranotomobil/public_html/logs'; public $tmp_path = ' /home/iranotomobil/public_html/tmp'; بازم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما این دو خط را با دو خطی که در بالا گفتید جایگزین کنید public $log_path = '/home/iranotomobil/public_html/.logs'; public $tmp_path = ' /home/iranotomobil/public_html/.tmp'; نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما مثل اینکه اشتباهی شده خطوط زیر را جایگزین کنید public $log_path = './home/iranotomobil/public_html/logs'; public $tmp_path = ' ./home/iranotomobil/public_html/tmp'; 1 واکنش ها : mortaza_max نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 اینبار این خطا رو داد JFolder::create: Path not in open_basedir paths هشدار! شکست در انتقال فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 میخام بروز رسانی هم که کنم این خطا رو میده؟ JFolder::create: Path not in open_basedir paths مسیر بروز رسانی وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما تنظیمات ftp layer برسی کنید آموزشش هست جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در تیر 92 مگه به ftp layer مربوططه؟ پس واس همینه!! تنظیمش میکنم اگه به نتیجه نرسیدم میگم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر