amirhosein_ltd 0 ارسال شده در تیر 92 سلام. یه مشکلی عجیب تو مدیریت محتوای من پیش اومده که برای دور زدن مشکلم مجبورم از پلاگین برای درج فایل (شامل عکس و پی دی اف و...) استفاده کنم ولی الان میخوام این مشکل حل بشه. قضیه از اونجا شروع شد که تو بخش آیکن های سریع گفت یک نسخه جدید اومده، جوملای خودتو به روز کن. اون موقع نسخه جوملای من 3.1.0 بود و وقتی آپدیتش کردم شد 3.1.1 و بعدش یه سری مشکل بوجود اومد. از اون موقع به بعد وقتی میخوام لینکی رو تو متن درج کنم، بطور مثال mydomain.com/images/01.pdf بعد از سیو کردن لینک به صورت "/mydomain.com/images/01.pdf/" در میاد و کل کاسه کوزه مونو میریزه به هم. برای لینک کردن فایل های پی دی اف مجبورم از پلاگین استفاده کنم که کد نویسیش خیلی وقت گیره. این مشکل برای درج عکس تو متن هم اتفاق میوفته و وقتی عکسی تو متنم میذارم بعد از سیو کردن عکس به صورت یک آیکن ناقص میاد و وقتی دوباره تو مدیریت محتوا روی آیکن ناقص عکس کلیک می کنم و insert image رو باز میکنم میبینم تو لینک عکس هم 2 تا " گذاشته و نمیذاره عکس لود بشه... یک مورد دیگه ش هم اینه که میزنه جوملا ناشناخته، افزونه ناشناخته که خیلی مهم نیست. فعلا مهم رفع اشکالات مدیریت محتواست. من خودم جوملا 3.1.1 رو از سایت خود جوملا دانلود کردم و روی لوکال نصب کردم ولی دیدم این مشکلو نداشت. از اساتید استدعا دارم یه راهی بهم پیشنهاد کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام البته استفاده از جوملا 3 فعلا" توصیه نمیشه در هر حال ، شما ابتدا بفرمایید بروزرسانی را چگونه انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirhosein_ltd 0 ارسال شده در تیر 92 آیکن بررسی جوملا تو کنترل پنل وقتی نسخه 3.0.3 نصب بود یکبار پیغام داد نسخه جدید در دسترس است، روش کلیک کردم یه صفحه باز شد که زده بود نسخه 3.1.0 که دکمه به روز رسانی رو زدم بعد از 1 دقیقه لودینگ گفت جوملای شما با موفقیت به روز شد. تو نسخه 3.1.0 مشکلی نداشتم. چند هفته بعد دوباره پیغام به روز رسانی داد که اینبار نسخه اش 3.1.1 بود. از وقتی که به روز رسانی دوم رو انجام دادم با این مشکلات مواجه شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام ابتدا از فایلها و دیتابیستون یک بک آپ تهیه کنید سپس از لینک زیر بسته بروزرسانی را دانلود کنید و آن را مثل یک افزونه از قسمت مدیریت افزونه ها نصب کنید http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/18324/80364/Joomla_3.1.x_to_3.1.1-Stable-Patch_Package.zip از لینک زیر نیزبسته کامل را دانلود کنید و آن را روی جوملای فعلی که در مرحله قبل بروزرسانی را انجام دادید اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/18323/80368/Joomla_3.1.1-Stable-Full_Package.zip البته با توجه به نحوه بروزرسانیتون فکر کنم جوملاتون فارسی نشده باشه اگر جوملاتون فارسی شده هست از بسته فارسی شده استفاده کنید . البته فعلا" جومینــــــا از جوملا 3 پشتیبانی نمیکنه تا زمان انتشار نسخه پایدار جوملا 3.5 موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amirhosein_ltd نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirhosein_ltd 0 ارسال شده در تیر 92 عزیز مراحل رو انجام دادم ولی باز هم نشد. احتمال داره از یه پلاگین باشه ولی همه پلاگین های جدید رو غیرفعال کردم ولی باز هم همون مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام از ادیتور خاصی استفاده میکنید ؟ ادیتور دیگری مثل JCE و یا پیشفرض جوملا و یا .. نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirhosein_ltd 0 ارسال شده در تیر 92 اولین بار با TinyMCE با این مشکل مواجه شدم، اول احتمال دادم که مشکل از ادیتور باشه. بعد JCE رو نصب کردم و گفتم از فایل منیجرش استفاده کنم تا مشکلش حل بشه ولی با JCE هم همون مشکل رو دارم. با بقیه ادیتور ها هم تست کردم. مشکل از ادیتورها نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به ادمین جوملا رو برام پیام خصوصی کنید تا در اولین فرصت بررسی کنم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر