iman iman 97 ارسال شده در تیر 92 با سلام دیروز سایت بنده یکدفعه قطع شد و بالا نیامد مشکل را که به بخش پشتیبانی گفتم . بخش پشتیبانی در جواب گفت 11 مورد فایل مخرب در جوملای شما بود از جمله joomlaupdate و k2 و akeeba و ... همین طور گفته بودند که اینکه اکانت شما مسدود شده یک مزیت است که سایت شما با این همه فایل مخرب ه-ک نشود و گفته بودند برای اطلاع بیشتر واژه شل را جستجو کنید حالا من نمی دونم باید چه کار کنم. 1- اولاً اگر موفق بشوم دوباره اکانتم را فعال کنم از کجا بفهمم در کدام فایل ها این مشکل وجود دارد؟ 2- به چه صورت این مشکل فایل های مخرب را رفع کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام 1. ادمین سرورتون امکان شناسایی مسیر فایل های مخرب را دارد و همینطور میتوانند خودشون حذف کنند اگر خودتون خواستید انجام بدهید البته چنانچه دسترسی شما را باز کنند همانطور که گفتند واژه shell را جستجو کنید 2. بهترین کار بروز رسانی و استفاده از جدیدترین ورژن های افزونه های مورد نظر میباشد موفق باشید 1 واکنش ها : iman iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر