topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 سلام مهندسین عزیز 1- چطور میتونم منو بالای سایتم رو ثابت کنم ، یعنی با اینکه اسکرول بار صفحه رو به پایین بیاره ولی منو بالا نمایش داده بشه تقریبا مثل این سایت : http://demo.joomshap...emplate=news_ii البته شکل منو مثل منو بالا سایت خودم باشهسایت خودم : topmihan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام دوست عزیز تاکنون چندین تاپیک ارسالی از شما دیده شده که محتوای آنها نشان داده در باب مشکلات میباشند لطفا از ارسال چنین تاپیکهایی در بخش انجمن آموزش جدا" خودداری فرمایید! در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد ! در باره سوال این تاپیکتون هم ، در خط 57 مسیر templates/jm_software/css/menu.css کد زیر قرار دارد #hornav { position: relative;} کد زیر را جایگزین کد بالایی کنید #hornav { position: fixed; width: 100%; z-index: 1000;} در خط 47 مسیر templates/jm_software/css/template.css کد زیر قرار دارد #header { position: relative;} کد زیر را جایگزین کد بالایی کنید #header { position: relative; margin: 55px 0 0;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر