wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 سلام. میخواستم از دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که چطور میشه به جوم شاپ برای سمت کاربر منویی اضافه کرد تا بتونه از خرید هایی که کرده گزارشی داشته باشه؟ متاسفانه دراین کامپوننت تا جایی که من دیدم شما پس از خرید دیگه امکان دیدن خرید های قبلی و وضعیت اونها رو روی سایت ندارید. دومین سوالم اینه که آیا این کامپوننت یه کامپوننت ترجمه شده است ؟ آیا هنوز در حال ارتقاء هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام افزونه بطور پیشفرض امکانی رو که میخواهید نداره ولی میتونید با تغییراتی در افزونه چنین امکانی رو هم بهش اضافه کنید که نیازمند دانش افزونه نویسی میباشد ترجمه شده این افزونه رو میتونید از سایت جومینــــــا دانلود کنید ارتقای افزونه بستگی به سایت سازنده داره ولی همانطور که اشاره کردم اگر به افزونه نویسی تسلط داشته باشید میتونید هر نوع تغییری در افزونه ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در تیر 92 آقا مصطفی آیا شما با پرداخت هزینه انجام میدین؟ من یه سری تغییرات رو جوم شاپ نیاز دارم. اگه بتونین یه راه تماس به من بگین و ارائه هزینه من نیاز دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام از طریق تماس یا سرویس پیام خصوصی با دوستان افزونه نویسمون در ارتباط باشید به پروفایل آقایان امیررضاتهرانی - سعیدشمسی - ستاررضایی - رامین انگوتی مراجعه فرمایید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر