karbar 3 ارسال شده در تیر 92 با سلاممی خواهم روی صفحه اول سایت یک پنجره پاپ آپ باز شود که در آن یک متن و یک عکس برای کلیک کردن و یک عکس برای انتخاب انصراف باشد کهدر صورت انتخاب عکس به یک صفحه دیگر برود و در صورت انتخاب انصراف (یا کنسل)، پنجره برداشته شود و صفحه اصلی سایت مشاهده شود.فوری است. با تشکر قبلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما بفرمایید :http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes/17214 آموزشش هم در همون سایت هست هر چند خیلی ساده ست کار با این افزونه 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در تیر 92 من اون رو نصب کردم برای اینکه در صفحه اول سایت بتونم یک عکس که لینک داشته باشه رو بیارم یک ماژول html ایجاد کردم و در داخل کدش عبارت زیر رو قرار دادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد {simplepopup} <a href="hamandishi.net"> test </a> {/simplepopup} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما ماژول مربوطه در موقعیتی از سایت لود میشه؟منظورم اینه که ماژول فعال و در موقعیتی منتشر کردید؟ دقت کنید در همه صفحات هم نمایش داده بشه 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در تیر 92 ماژول فعاله در موقعیت رایت و در همه صفحات و باز هم کاری انجام نمیشه ضمنا اگه راه دیگه ای مثل استفاده از جاوا اسکریپت یا... هست هم اگر کسی میتونه لطفا ارائه کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما یک امتحانی بکنید : درون یک مطلب که در صفحه اصلی قرار دارد این کار را بکنید دقت کنید جایی اشتباه نکنید. امکان تداخل هم وجود داره اگر در راه حل اول نتیجه نگرفتید یکی یکی ماژول ها را غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه و نمایش داده می شود یا خیر 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در تیر 92 درون یک مطلب این کار را انجام دادم حتی وقتی خود همون مطلب رو هم باز کردم پنجره ای نیامد اینهم: لینک مطلب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در تیر 92 تنظیمات پلاگین رو شبیه تنظیمات ارائه شده توسط سایتش تنظیم کردم درست شد با تشکر فراوان که راهنماییم کردید 1 واکنش ها : azizkhany نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar 3 ارسال شده در تیر 92 نکته ای که پیش آمده این است که عکسی که روی صفحه می افتد نصفش زیر لوگو می افتد اگر ممکن است در این مورد هم راهنمایی بفرمایید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما به آدرس زیر بروید http://hamandishi.org/templates/mj-nustar/css/mj-template.css در خط 213 این فایل کد #mj-header قرار دارد که خاصیت position:relative; موجود هست آن خط را پاک کنید هر چند چون کاربر اسکرول دهد کامل نمایش داده می شود 1 واکنش ها : karbar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر