ahmad19 0 ارسال شده در دی 89 سلام خدمت همه یکی از دوستان من این کامپوننت رو نصب کرده و به این مشکل برخورد کرده که وقتی می ره به مدیریت پروفایل فقط می تونه صفحه اول رو ببینه و وقتی می ره به صفحه های دیگه با ارور زیر مواجه می شه Fatal error: Call to undefined function JText() in /home/alavians/public_html/administrator/components/com_joom-reports/admin.joom-reports.common.php on line 73 متن خط 73 هم اینه $msg=JText('_JOOMREPORTS_NOT_VIEW_FILE'); حالا کسی تا به حال با این مشکل برخورد کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام روی کجا نصب کردن؟روی لوکال نصب نمیشه ها موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در دی 89 نه رو هاست نصبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 با سلام این افزونه رو بطور کامل حذف کنید و مجدد نصب کنید... (قبل از نصب مجدد یا سطوح دسترسی پوشه هایی که مرطبت با این الحاق هستند رو قابل نوشتن کنید یا ftp رو فعال کنید) امیدوارم مشکلتون حل شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در دی 89 نمی شه کلی روش کار کردن دسترسی دادن و ..... یه راه دیگه پیشنهاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 89 این الحاق بارها نصب و بررسی شده و چنین مشکلی نداره!!! در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 ولی روی لوکال نصب میشه من wamp 5 رو نصب کردم و روی لوکال نصبش کردم به خوبی هم کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در بهمن 89 مجتبی جان واست فرستادم قربونت وقت کردی یه نیگا بنداز ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 آقا احمد اطلاعات رو که برام پ خ کرده بودید رفتم وسایت رو چک کردم. مشکلتون رو حل کردم،چندین بار هم مدیریت پروفایل رو با 2 مرورگر آوردم هیج مشکلی نداشت. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام ممنون از امین عزیز امین جان لطفا بفرمائید مشکل و راه حل مشکل چه بود تا تاپیک به نتیجه برسه... برقرار باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 چشم آقا مجتبی .بعضی از فایل های کامپوننت جایگزین کردم و permission ها رو بالا بردم برای من درست شده بود. باید منتظر جواب آقا احمد باشیم که ببینیم برای ایشان هم مشکل حل شده؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در اسفند 89 نه عزیز مدیریت پروفایل می یاد ولی وقتی می ری به صفحه دوم یوزر ها و یا هرکدوم دیگه این ارور می یاد و هنوز هم درست نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این نشون میده که مشکل از طرف شماست.با vpn هم امتحان کنید و مرورگر فایرفاکس ببینید مشکل پا برجاست؟ من که چندبار چک کردم سالم بود،میخواهید تا پروفایلهارو تغییر بدم که خیالتون راحت شه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmad19 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام یعنی شما الان می تونی تو مدیریت پروفایل ها همه یوزرها رو تماشا کنی ؟ منظورم اینه که پایینه صفحه تعداد نمایش رو رو همه می ذاری کل یوزرها رو می بینی؟ می تونی یه عکس بهم بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز ببخشید من چند روزی نبودم براتون مدیریت پروفایلها رو یکسره کردم الان اطمینان دارم که مشکلتون حل شده.ولی اگر بازم مشکلی داشتید اینحا بفرمایید. راستی برای این کار فایلهای هسته جوملا رو دستکاری کردم اگر اقدام به آپگرید ورژن کنید ممکن است....اگر راضی بودید دعا یادتون نره چون انصافا با تمام درگیریام 2 3 ساعت وقت گذاشتم برای حل مشکل شما. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdia 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من هم به چند تا مشکل برخورد کردم اول اینکه عکس ایکن ها برام باز نمی شه دوم اینکه وقتی به یوزری دسترسی معلم رو میدم زمانی که یوزر می خواد نمرات را وارد کنه بخش مربوطه واسش باز نمی شه و پایین صفحه ارور می ده به عکس زسر که دادم نگاه کنید http://up.iranblog.com/images/6i0jd385rv3e6ufr3o9q.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام من هم به چند تا مشکل برخورد کردم اول اینکه عکس ایکن ها برام باز نمی شه دوم اینکه وقتی به یوزری دسترسی معلم رو میدم زمانی که یوزر می خواد نمرات را وارد کنه بخش مربوطه واسش باز نمی شه و پایین صفحه ارور می ده به عکس زسر که دادم نگاه کنید http://up.iranblog.com/images/6i0jd385rv3e6ufr3o9q.jpg لطفا ابتدا براي مشكل موجود در انجمن جستجو كنيد و در صورتي كه يافت نشد در تاپيك جديد سوال خود را مطرح كنيد! مشكل جديد در تاپيك جديد! ممنون ميشم اين نكته را رعايت كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdia 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام اقا رضا جستجو کردم اما نتیجه ای نگرفتم واسه همسن اینجا مطزح کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ras556ool 2 ارسال شده در تیر 90 درود و سپاس منم دقیقا به همین مشکل برخوردم. کاش می نوشتید که راه حلش چیه تا این تاپیک برای من و همه کسایی که به این مشکل بر میخورند کاربرد داشته باشه.درود و سپاس منم دقیقا به همین مشکل برخوردم. کاش می نوشتید که راه حلش چیه تا این تاپیک برای من و همه کسایی که به این مشکل بر میخورند کاربرد داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر