topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) سلام میشه یکی به من تازه کار تفاوت کامپوننت - ماژول و پلاگین رو بگه؟؟؟و یه چی دیگه من یه قالب با نصب سریع دارم از کجا بفهمم که ماژول هایی که روش نصب شده چی هستن ؟؟؟ و همون ماژول ها رو از کجا دانلود کنم؟؟؟؟ ویرایش شده تیر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین ارسال پست را مطالعه فرمایید / عنوان تاپیک اصلاح و تاپیک منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلامکامپوننت ابزاریست که به کمک آن افزونه در داخل بخش مدیریت جوملا ، کنترل میشود و حاصل خروجی آن از طریق منوهای مخصوص و یا پلاگینها در قسمت مربوط به نمایش مطالب قابل دیدن استحال اگر بخواهیم خروجی حاصله را در قسمتی به جز بخش مطالب ببینیم یعنی داخل یک موقعیت نمایش داده بشه در اینصورت از ماژولها استفاده میکنیمپلاگینها دو تا خصوصیت میتونند داشته باشند . یکی اینکه میتونند به عنوان یک رابط سیستمی جهت عملکرد صحیح کامپوننت باشند و دیگر آنکه میتونند به عنوان یک نمایشگر باشند مثل پلاگینهای جی کامنتدر ضمن هر افزونه ای ممکنه این سه جزء را با هم نداشته باشهدر هنگام نصب دستی افزونه ها هم ابتدا کامپوننت ، سپس ماژول و در انتها پلاگین نصب میشود اما به هنگام حذف میبایست عکس این حالت را انجام دادقالبهایی که بصورت بسته نصبی (QuickStart) ارائه میشن به هنگام نصب بسته تمام افزونه های موردنیازش هم بطور خودکار نصب میشهاگر افزونه خاصی مدنظرتون هست که روی بسته نیست دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشهموفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 با سلام کامپوننت ابزاریست که به کمک آن افزونه در داخل بخش مدیریت جوملا ، کنترل میشود و حاصل خروجی آن از طریق منوهای مخصوص و یا پلاگینها در قسمت مربوط به نمایش مطالب قابل دیدن است حال اگر بخواهیم خروجی حاصله را در قسمتی به جز بخش مطالب ببینیم یعنی داخل یک موقعیت نمایش داده بشه در اینصورت از ماژولها استفاده میکنیم پلاگینها دو تا خصوصیت میتونند داشته باشند . یکی اینکه میتونند به عنوان یک رابط سیستمی جهت عملکرد صحیح کامپوننت باشند و دیگر آنکه میتونند به عنوان یک نمایشگر باشند مثل پلاگینهای جی کامنت در ضمن هر افزونه ای ممکنه این سه جزء را با هم نداشته باشه در هنگام نصب دستی افزونه ها هم ابتدا کامپوننت ، سپس ماژول و در انتها پلاگین نصب میشود اما به هنگام حذف میبایست عکس این حالت را انجام داد قالبهایی که بصورت بسته نصبی (QuickStart) ارائه میشن به هنگام نصب بسته تمام افزونه های موردنیازش هم بطور خودکار نصب میشه اگر افزونه خاصی مدنظرتون هست که روی بسته نیست دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه موفق و پیروز باشید یا حق ابتدا از پاسخ خوبتون تشکر میکنم راستش من قبل از جوملا با سیستم دیگه ای کار میکردم ولی متاسفانه پشتیبانی خوبی نداره واسه همین چند روزیه که به جولا رو آوردم و واقعا خوشحالم چون پشتیبانی خیلی خوبی داره آدرس سایت من : topmihan.ir هستش اگه لطف کنید بگین چه افزونه هایی روش نصب شده ممنون میشم و اینکه اولا اگه نصب یه افزونه رو (تمام مراحلش) همراه با عکس در اختیارم بذارید ممنون میشم (چون اصلاآشنایی ندارم) دوما در منو بالای سایتم مشکل زیر رو دارم : منو رو ویرایش زدم ولی متاسفانه فقط اسمهاشون تغییر میکنه ، من میخوام لیناشونم تغییر بدم مثلا منو شارژستان لینک بشه به سایت فروش شارژم ولی در تنظیمات لینک گزینه اصلا پاک نمیشه لطفا منو راهنمایی بفرمایی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما درباره منو باید در منوی منوها » منوی اصلی تان » گزینه ی جدید را بزنید و نوع منو را آدرس خارجی انتخاب کنبد بعد آدرس سایت تان را در فیلد مربوطه قرار داده و تمام درباره با تازه کاری تان با جوملا من دایره المعارف جوملا 2.5 جومینا را پیشنهاد می کنم که بخونید تمام جوملا را در دست تان قرار می دهد کتاب را می توانید در سایت جومینا به راحتی دانلود کنید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 ببخشید اینقدر سوال می پرسم لینک خارجی رو زدم ولی میخوام وقتی روش کلیک میشه در یک تب جدید باز بشه ولی این قابلیت رو پیدا نکردم!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام در مورد لیست افزونه های نصب شده روی سایتتون میتونید از منوی افزونه ها گزینه مدیریت افزونه ها رو انتخاب کنید و به سربرگ مدیریت برید اگر لیستتون رو برحسب شناسه مرتب کنید فهرستی منظم از افزونه های نصب شده را ملاحظه خواهید کرد شناسه های کمتر از 800 مربوط به هسته اصلی جوملا میشوند در مورد باز شدن لینک در تب جدید کافیست در همون منوی لینک خارجی گزینه پنجره مقصد را روی "پنجره جدید با راهنما" قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : محمدحسین میری و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 با سلام در مورد باز شدن لینک در تب جدید کافیست در همون منوی لینک خارجی گزینه پنجره مقصد را روی "پنجره جدید با راهنما" قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از پاسختون ولی میشه یکم بیتر این مورد توضیح بدین اصلا پیداش نکردم چیزی که فرمودید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شاید ترجمه ها تفاوت داشته باشه زیر گزینه ی مرتب سازی قرار دارد ترجمه اش مثلن شاید " پنجره هدف" باشد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 میشه بگین منظورتون کجاشه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اون گزینه "پنجره هدف" رو در سمت راست نمی بینید؟ یک گزینه ی کشویی داره که باید مطابق دستور جناب صفرعلی عمل کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما اون گزینه "پنجره هدف" رو در سمت راست نمی بینید؟ یک گزینه ی کشویی داره که باید مطابق دستور جناب صفرعلی عمل کنید چرا دعوا میکنی داداش شما یه عمره داری با جوملا کار میکنی من هنوز یه هفته نمیشه واردش شدم فکر کنم انجمن واسه سوال پرسیدن باشه 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شرمنده اگر لحن صحبت بنده در جمله ای که گفتم بد بود خواستم تغیرش بدم ولی .. به هر حال موفق باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر