infoh 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من وقتی توی ادیتور جوملا تایپ میکنم اعداد به صورت انگلیسی تایپ میشن ازکجا میشه فارسیشون کرد ممنون اینطوری 123456789 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان من وقتی توی ادیتور جوملا تایپ میکنم اعداد به صورت انگلیسی تایپ میشن ازکجا میشه فارسیشون کرد ممنون اینطوری 123456789 سلام من نرم افزار Persian Numerals رو دانلود کردم موثر بود اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما می خواهید در همان ادیتور اعداد فارسی تایپ شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما شما می خواهید در همان ادیتور اعداد فارسی تایپ شود؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام اگر در نهایت قصد داشته باشید که خروجی در سایت بصورت فارسی نشون داده بشه از جوملای تیم جومینــــــا استفاده کنید در جوملای تیم جومینــــــا پلاگینی هست برای فارسی سازی اعداد که با فعالسازی و اعمال تنظیمات دلخواهتون میتونید اعداد رو در سایت بصورت فارسی نمایش بدید ولی در داخل ادیتور همچنان بصورت لاتین تایپ خواهند شد نام این پلاگین content - joomina persian number میباشد اگر بخواهید داخل ادیتور هم فارسی نمایش داده بشه باید css ادیتور رو ویرایش کنید و از فونت فارسی استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : infoh و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر