expert-lister 0 ارسال شده در تیر 92 سلام به دوستان عزیز من در حال نصب بسته نصبی جوملا هستم. اما در فایل دانلود شده فایل های زیر هستند: الان برای نصب این بسته کدام فایل رو باید در هاستینگ آپلود کنم؟ در این فایل ها، فایل های زیر حاوی فایل های نصب هستند bt_event_v1.0.0_j25_quickstart bt_event_v1.0.0_j30_template bt_event_v1.0.0_j30_quickstart bt_event_v1.0.0_j25_template نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید bt_event_v1.0.0_j25_quickstart 2.5 va 3.5 موفق باشید 1 واکنش ها : expert-lister نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
expert-lister 0 ارسال شده در تیر 92 ممنون از پاسختون جناب فرحزادیان فقط من در تایپ اشتباه کردم.. برای نصب نیاز به نصب فایل های پوشه bt_event_v1.0.0_j25_quickstart و bt_event_v1.0.0_j25_template رو دارم یا فقط bt_event_v1.0.0_j25_quickstart نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 خواهش کافیه فقط فایل فشرده bt_event_v1.0.0_j25_quickstart را آپلود کنید در روت هاست بعد از حالت فشرده خارج و مثل یک جوملا نصب اش کنید فایل bt_event_v1.0.0_j25_template در واقع فقط قالب هست که بتونید بصورت جداگانه روی جوملاهای دیگر نصب کنید و دیگه نیاز نباشه برای داشتن این قالب حتما بسته نصبی اش رو نصب کنید موفق باشید 2 واکنش ها : expert-lister و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر