nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 سلام. متاسفانه چند وقت پیش سایتم بعنوان مخرب شناخته شد و هرکاری کردم نتونستم برطرفش کنم. نهایتاً کل هاست رو تکوندم و از سرور یه هاست جدید تحویل گرفتم و کلا یک جوملای متفاوت نصب کردم. عجیب اینکه هنوز سایتم اخطار ویروس میده . خواهش میکنم اساتید راهکاری دن تا از شر این اخطار بسیار مضر خلاص بشم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار دهید! افزونه ای نصب نکردید یا کدی به فایل ها اضفه نکردید؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار دهید! افزونه ای نصب نکردید یا کدی به فایل ها اضفه نکردید؟ دمو: rpana.ir بهیچ عنوان افزونه ای اضافه نکردم. عرض کردم کل سایت و پنل رو هم از اول بازسازی کردم. یعنی امکانش هست که به دامنه حساس شده باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر