farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت دوستان من یه مشکل کوچیک دارم اگه من راهنمایی کنید ممنون میشم در تمامی صفحات و قسمتها مربوط به کاربر (ایجاد حساب کاربری . ویراش مشخصات . مشخصات کاربر) جای فیلدها و نوشته ها جابه جا است. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. ببخشید اگه سایت کامل نیست. بعد این مشکل هم زمان استفاده از کامپوننت cb هم نیز وجود داره. ببخشید اگه جای سوال درست نیست مطمئن نبودم باید در کدام قسمت بپرسم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما قالب درست راستچین نشده! در فایل templat_rtl کد زیر را قرار دهید .component-content form fieldset dt{float:right !important;} موفق باشید 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما قالب درست راستچین نشده! در فایل templat_rtl کد زیر را قرار دهید .component-content form fieldset dt{float:right !important;} موفق باشید ببخشید میشه بگید این فایل در کدوم قسمت پوشه قالبم است چندتا فایل templat_rtl.css شبیه هم دارم نیدون کدومشه میبخشید من یکم مبتدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما templates/rt_voxel_responsive/css/template-rtl.css 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما templates/rt_voxel_responsive/css/template-rtl.css از راهنماییتون ممنون من کدی رو که شما گفتید رو در اون فایل اضافه کردم ولی درست نشد ( در خط هفتم اضافه کردم) شاید مکان کد رو تو template-rtl.css اشتباه میکنم فایل رو هم ضمیمه کردم. از پیگیرهای شما کمال تشکر را میکنم template-rtl.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farkakh 7 ارسال شده در تیر 92 میبخشید مشکل من هنوز حل نشده کدرا در فایل templat_rtl قرار دادم ولی درست نشد خود فایل هم در پست قبلی ضمیمه کردم از دوستان تقاضامندم که همراهی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما زبان سایت شما روی فارسی هست؟ یا در تنظیمات قالب جهت سایت روی rtl هست؟ فقط در یکی از موارد زیر اگر فعال باشد کد کار خواهد کرد می توانید در فایل template.css هم وارد کنید در آخر فایل اضافه کنید 1 واکنش ها : farkakh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر