ganjineh 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام خدمت دوستان من جوملا 2.5 را از همین سایت دانلود کردم و چند تا قالب هم نصب کردم و کار کرد ولی قالب بلوسپیس اصلا نصب نمیشه و پیغام زیر رو میده: JInstaller: :Install: فایل وجود ندارد /home/ganjineh/domains/ganjinehsoal.ir/public_html/soheil/tmp/install_51cbb9e88a850/en-GB.tpl_bluespace_joomina_ir.iniلطفا یکی راهنمایی کنه ضمنا قالب بلورید را چطوری میشه برای جوملا 2.5 بکار برد؟ منظورم این قالبه که الان روی جوملا 1.5 کار می کنه www.ganjinehsoal.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما به نظرم با اینکه این ارور رو میده ولی باید نصب بشه درسته؟ اگر نشد یه فایل با این آدرس بسازید و درون فایل های قالب قرار دهید en-GB.tpl_bluespace_joomina_ir.ini درباره اون سوال دوم متوجه نشدم؟ مشکل تان با ان قالب چیه؟ 1 واکنش ها : ganjineh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ganjineh 0 ارسال شده در تیر 92 االان سایت اصلی باجوملا 1.5 کار می کنه و این هم قالبشه ضمنا اون بلوسپیس اصلا نصب نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما باید برای جوملا 2.5 بهینه بشه فقط کافیه یه سرچی تو گوگل بزنید قالب bluespace هم اگر نصب نشد راه حلش رو در بالا گفتم 1 واکنش ها : ganjineh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر