misagh01 1 ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان سایت من در هاست مشکلی ندارد ولی وقتیکه آنرا به لوکال منتقل میکنم برای کار کردن روی آن سایت، به هم میریزد و ظاهرش نا مرتب میشود . سئوی سایت را هم غیر فعال کردم. کامپوننت های سئو را حذف کردم و قالب را عوض کردم و آنرا دوباره هم نصب کردم ولی برطرف نشد. به نظر شما مشکل از چیست؟ htaccess را هم تغییر نام دادم با استفاده از کامپوننت آکیبا بکاپ از هاست بک آپ میگیرم در لوکال ری استور میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 92 با سلام از چه برنامه لوکالی استفاده میکنید ؟ قبلا سایت اتان را از لوکال به هاست برده بودید؟ موفق باشید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، misagh01 و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام بهم میریزه یعنی چطوری میشه بیشتر توضیح بدید احتمالا فایل بک آپتون مشکل داره با روش دستی بک اپ بگیرید ببینید بازم مشکل داره ممکنه یکسری فایل در قالب سایت هستن که باید به اینترنت متصل باشید تا از سرور شون بارگذاری بشن مثلا فایل جی کوئری که از گوگل بارگذاری میشه 3 واکنش ها : فرحزادیان، مصطفی صفرعلی و misagh01 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام از چه برنامه لوکالی استفاده میکنید ؟ قبلا سایت اتان را از لوکال به هاست برده بودید؟ موفق باشید از ومپ 2 استفاده میکنم بله قبلا سایتم را از لوکال به هاست برده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در تیر 92 سلام بهم میریزه یعنی چطوری میشه بیشتر توضیح بدید احتمالا فایل بک آپتون مشکل داره با روش دستی بک اپ بگیرید ببینید بازم مشکل داره ممکنه یکسری فایل در قالب سایت هستن که باید به اینترنت متصل باشید تا از سرور شون بارگذاری بشن مثلا فایل جی کوئری که از گوگل بارگذاری میشه به هم میریزه یعنی انگار اصلا قالب خاصی نداره در ضمن قبلا همین قالب را روی لوکال داشتم و مشکلی نداشت با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید ممکنه سایت رو بطور کامل منتقل نکرده باشید یا همانطور که جناب دفاعی فرمودند برخی فایلها نیاز به حالت آنلاین دارند که با عملکردشون تداخلی ایجاد شده مطالبتون رو Copy & Paste از جای دیگه ای مثل نرم افزار ورد یا ... هم میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : دفاعی، misagh01 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در تیر 92 با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد با غیر فعال کردن پلاگین کش با عنوان زیر در لوکال ظاهر سایت به حال اول برگشت. plg_jch_optimize_2.1.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر