erwin 0 ارسال شده در تیر 92 توجه نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد مشکل در ثبت نام کاربران در سایت: سلام بنده تمام انجمن های جوملا رو مطالعه کردم و متاسفانه نمی دونم که مشکل کار من از کجاست. تصاویر سایت رو اضافه می کنم. بزرگواران لطفا راهنماییم کنید که مشکلم حل بشه یه بار به ایمیل گیر میده. با اینکه اصلا اون ایمیل نه قبلا رجیستر شده و نه توی دیتابیس هست. یه بار به اسم گیر می ده. در حالی که اصلا همچون اسمی تا حالا توی لیست کاربران نبوده و کلا قاطی کرده. آخر سر هم جوملا رو دوباره آخرین نسخه اش رو اکترکت کردم روی سایت ولی بازم همونطوریه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام فیلد Mailer را روی حالت SMTP قرار بدید و تنظیمات ارسال ایمیل را براساس SMTP تنظیم کنید در باب نحوه تنظیمات SMTP قبلا چندین بار توضیح داده شده . سرچ کنید البته لازم به ذکر است که هاستتون هم باید از ارسال ایمیل بصورت SMTP پشتیبانی کنه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : erwin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erwin 0 ارسال شده در تیر 92 با سلام فیلد Mailer را روی حالت SMTP قرار بدید و تنظیمات ارسال ایمیل را براساس SMTP تنظیم کنید در باب نحوه تنظیمات SMTP قبلا چندین بار توضیح داده شده . سرچ کنید البته لازم به ذکر است که هاستتون هم باید از ارسال ایمیل بصورت SMTP پشتیبانی کنه موفق و پیروز باشید یا حق بسیار بسیار عالی بود. ممنون. درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر