mobtadi 2 ارسال شده در تیر 92 با سلام. من یه قالب نصب کردم و متاسفانه گزینه "ادامه مطلب" رو انگلیسی نمایش میده تو سایت. نمیدونم چطور باید فارسی بشه. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در تیر 92 با سلام. من یه قالب نصب کردم و متاسفانه گزینه "ادامه مطلب" رو انگلیسی نمایش میده تو سایت. نمیدونم چطور باید فارسی بشه. با تشکر. خودم پیدا کردم.میگم تا شاید اگه دوستانی همچین مشکلی دارن بتونن برطرف کنن.قسمت مطالب - ویرایش مطالب - گزینه های مطلب -متن ادامه مطلب.اونجا میتونن هر متنی دلشون میخواد تو کادر مورد نظر بنویسن. یا حق. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما آدرسی که شما دادید باید هربار تغیر بدید راه حل دیگه اسن هست که در فایل زبان قالب تغیرش بدید. با این حال خوش حالیم که مشکل تان حل شده! 2 واکنش ها : mobtadi و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر