rostamiani 1 ارسال شده در تیر 92 سلامسایتی می خوام که کاربرا بتونن اجناسشون رو برای بقیه به فروش بزارن. چطور بسازمش ؟مزایده و قیمت مستقیم !1. فروشگاه ساز : کاربرای عادی نمی تونن کالا اضافه کنن !2. Directory : نمیشه توش مزایده راه انداخت !3. Auction : کامپوننت رایگان پیدا نکردم و البته با مزایده ای که من لازم دارم فرق داره4. فرم ساز : واقعا میشه ؟شاید با فرم سازی مثل Chrono Connectivity و Chrono Form بشه . ولی خیلی پیچیده به نظر میاد .نظر شما چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 92 سلام می تونید از سی بی استفاده کنید اما باز هم این امکانات زیاد و گسترده رو در اختیار ندارید چون درخواست شما سفارشی هست و باید بگید براتون بنویسن یا مثلا یکسری امکانات رو به افزونه های جوملا اضافه کنن 3 واکنش ها : Saeed_Shamsi، مصطفی صفرعلی و rostamiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rostamiani 1 ارسال شده در تیر 92 سلام می تونید از سی بی استفاده کنید اما باز هم این امکانات زیاد و گسترده رو در اختیار ندارید چون درخواست شما سفارشی هست و باید بگید براتون بنویسن یا مثلا یکسری امکانات رو به افزونه های جوملا اضافه کنن متشکرم با CB ور رفتم ولی نفهمیدم آخرش چی کار می کنه ! کار اصلیش چیه ؟ سر در نیوردم !!! می تونم برایبه نظرتون پلاگین CB بنویسم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در تیر 92 با سلام تا جایی که میدونم همچین افزونه ی که بتونه کامل جواب بده وجود نداره یا باید از ترکیب چن افزونه استفاده کنید که دردسرش زیاده یا همون طور که مهندس فرمودند طراحی سفارشی.. یا حق 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، rostamiani و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rostamiani 1 ارسال شده در تیر 92 با سلام تا جایی که میدونم همچین افزونه ی که بتونه کامل جواب بده وجود نداره یا باید از ترکیب چن افزونه استفاده کنید که دردسرش زیاده یا همون طور که مهندس فرمودند طراحی سفارشی.. یا حق پس میرم سراغ طراحی اختصاصی ولی طبیعتا نمی خوای یک سایت از صفر طراحی کنم. به نظرتون بهتره یک کامپوننت برای جوملا بسازم یا پلاگینی برای CB یا کامپوننت مربوط دیگه؟ کامپوننت مناسبی میشناسید تا با گسترش اون به بهترین نتیجه بتونم برسم ؟ نگفتید CB کلا به کار آید ؟ از بررسیش نتیجه ای نگرفتم! متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 92 با سلام CB یک جامعه ساز مجازیست که میتواند حکم مدیریت کاربران دوم در جوملا رو داشته باشه از امکانات دیگر این افزونه ، امکان فراهم کردن دوست شدن کاربران با هم ، امکان اشتراک گذاری تصاویر ، ایجاد پروفایل و آواتار برای کاربران ، توسعه فیلدهای عضویت در سایت ، تجمیع با جوملا و کیوننا و uddeIM ، امکان لاگین با آدرس ایمیل و ... اشاره کرد در لینک زیر میتونید جزئیات بیشتر را ملاحظه فرمایید http://extensions.joomla.org/extensions/clients-a-communities/communities/210 موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : دفاعی، Saeed_Shamsi و rostamiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal_s67 0 ارسال شده در فروردین 94 منم یه همچین چیزی لازم دارم اگه پیدا کردید به بقیه هم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر