aahood 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام علت پیغام خطا در ارسال پیام خبرنامهبه Failed to connect to server | SMTP -> ERROR: Failed to connect to server: Connection timed out (110) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام ممکنه هاستتون از ارسال ایمیل از طریق SMTP پشتیبانی نکنه یا اینکه تنظیمات SMTP را به درستی انجام ندادید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alonehasan 0 ارسال شده در خرداد 92 با سلام هریک از عزیزانی که میتونن کمک کنن تقاضا میکنم لطفا خیلی سریع جواب بدن ممنونم عرض بشه خدمت دوستان بنده جوملا ورژن 3 رو نصبش کردم ولی متاسفانه هر مطلب جدیدی که مینویسم ذخیره و انتشارش میدم اصلا انگار نه انگار که مطلبی رو نوشته باشم اصلا تو صفحه نخست نمایش نمیده و خیلی روش کارکردم اما خسته شدم لطفا کمک کنید آدرس یاهو:tanha1_2012 تو یاهو به این آیدی پیام بدین لطفا از اساتید و افرادی که تو جوملا نخبه تر هستن تقاضا میکنم کمک کنید میتونم teamviewer هم در اختیارتون قرار بدم که مشکلمو حل بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! در ضمن استفاده از جوملا 3 در حال حاضر برای یک سایت پایدار توصیه نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر