mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستان یه نگاهی به عکس بندازین اون قسمت رو که دورش قرمز کسیدم رو میخام بهش شکل بدماون قسمت در واقع تولتیپ هست .میخام بهش بک گراند بدم ولی نمیدونم چطوری؟ ازچه کلاسی براش استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 سلام شما ادرس بذارید تا کدها بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 دوست عزیز رو لوکال کار میکنم. و از بسته های نصبی جومینا استفاده میکنم. اگه یه نگاه بندازین همه تولتیباش اینطورین . مثلا وقتی میخای تو سایت قسمتی رو ویرایش کنی تا رو لینکش میری این تولتیپ میاد ولی چون ظاهرش بده سایتو بد نشون میده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 92 خب برادر من بدون دیدن کدها که نمیشه چیزی گفت روی یک هاست رایگان بالا بیارید سایت رو تا ما بتونیم کدها رو بررسی کنیم کدوم بسته جومینا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortaza_max 57 ارسال شده در خرداد 92 2.5.11 آپدیت کردم. اگه بشه رو هاست میذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر