orache 0 ارسال شده در خرداد 92 سلام الان 1 ماهه که منتظرم نسخه ی جدید جوملا بیاد به دلیل مشکل در نصب جوملا 2.5.11 جومینا چه زمانی نسخه ی جدیدش میاد ؟؟ یه سوال دیگه هم از بچه ها داشتم میخاستم بدونم کسانی که موفق شدن این جوملا رو نصب کنن هاستشون چیه ؟؟ تو کجا هاست گرفتن ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 سلام الان 1 ماهه که منتظرم نسخه ی جدید جوملا بیاد به دلیل مشکل در نصب جوملا 2.5.11 جومینا چه زمانی نسخه ی جدیدش میاد ؟؟ یه سوال دیگه هم از بچه ها داشتم میخاستم بدونم کسانی که موفق شدن این جوملا رو نصب کنن هاستشون چیه ؟؟ تو کجا هاست گرفتن ؟؟ با سلام اگر مشکلی با جوملا 2.5.11 جومینــــــا دارید مشکلتون رو واضحتر مطرح کنید تا بهتر بشه کمک کرد و هم اینکه در نسخه های آتی اصلاح شود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در خرداد 92 راستش وقتی نصب میکنم تو هاستم هیچ چیز مشخص نمیشه تمامی نسخه های جوملا جومینا نصب میشه غیر از جدید ترینش 10 دقیقه طول میکشه اپلودش میکنه ولی میبینم تمامی چیزا خالیه نمیدونم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در خرداد 92 راستی فکر کنم اخرین نسخه ی جوملا 3.0.3 باشه درسته ؟؟ نسخه ی جومیناش کی میاد ؟؟ ایا پنل این نسخه هم مثل نسخه های قبله ؟؟ یا نه کاملا فرق میکنه ؟؟ چون من رفتم برای یک سایت دیگه رو دانلود و نصب کردم پنل مدیریتش زمین تا اسمون فرق داشت ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در خرداد 92 خب نسخه ی جومینا اش فکر میکنم منتشر شده باشه پنل مدیریتش هم مثل نسخه های قبلی جوملای 3 می باشد ولی نمیدونم شما از کدوم سایت دانلود کردید که فرق داشته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در خرداد 92 منتشر شده ؟؟ پس چرا تو سایت نوشته دانلود جومینای 2.5.11 ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 92 با سلام نسخه 2.5.11 جومینا بارها نصب شده و مشکلی نبوده ! شخصا برای تعداد زیادی از یوزرهای جومینا هاست نصب کردم و براحتی نصب شده موفق باشید 3 واکنش ها : حسینی پارسا، علی موذنی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام مطابق بررسی انجام شده ، مشکل از بابت هاستی که استفاده میکنند بوده است البته هاستی که استفاده میکنند از سرویسهای هاست رایگان بوده و البته دوستان همگی به مشکلات چنین هاستهایی آگاهند و نیازی به توضیح اضافه نیست موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : علی موذنی و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
orache 0 ارسال شده در خرداد 92 پس هنوز مشخص نیست نسخه ی 3 کی میاد ؟؟ ok نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در خرداد 92 پس هنوز مشخص نیست نسخه ی 3 کی میاد ؟؟ ok دوست من آهرین نسخه ی جوملا فارسی جومینا که پایدار هست همان 2.5.11 هست که بدون اشکال در هزاران سرور مختلف در حال انجام وظیفه هست. در ضمن جومینا تا انتشار جوملا 3.5 نسخه ی 3 جوملا را پشتیبانی نخواهد کرد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر