petros 3 ارسال شده در خرداد 92 سلام در قالب هایی که RTL شده اند فایلی وجود داره که مخصوص تنظیمات قالب برای زبان های راست چین شده اند. اگر سایت ما دو زبانه فارسی و انگلیسی باشه میشه با انجام تغییراتی تو این فایل و فایل اصلی css فونت رو برای هر کدام از این زبانها تخصیص داد. ولی مشکل زمانی بوجود میاد که هر دو زبان سایت راست چین شده اند. یعنی مثلا سایت بر پایه دو زبان فارسی و عربیه. برای تغییر دادن فونت برای هر زبان تو این جور موارد چیکار میشه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود از @font-face در هر css مخصوص آن زبان استفاده کنید اگر هر دو راستچین اند و از یک css بهره می برند می تونید فقط نکاتی که نیازه رو در css دیگری بنویسید مثل همین فونت و ... 1 واکنش ها : petros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
petros 3 ارسال شده در خرداد 92 ممنونم از راهنماییتون. اون css جدا که مثلا بخوام برای فونت زبان عربی سایت در نظر بگیرم چطوری باید تعریفش کنم؟ کجا باید تغریفش کنم؟ ببینید وقتی که زبان سایت RTL میشه قالب از فایل مخصوص RTL استفاده می کنه. حالا اینکه بر اساس تگ زبانی که اینجا عربیه چطور تو فایل RTL باید اون یکی css رو فراخوانی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
petros 3 ارسال شده در خرداد 92 کسی نیست کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر