wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 من توی قسمت مدیریت سایت و حتی موقع نصب جوملا قسمت تیتر سایت رو عوض کردم اما باز همون هدر پیش فرض قالب رو نشون میده. کسی میتونه یه راه حل بگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در خرداد 92 سلام لطفا دمو بزارید تا راهنمائیتون کنم 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
so00osk 1 ارسال شده در خرداد 92 سلام لطفا دمو بزارید تا راهنمائیتون کنم سلام کش مرورگر و سیستم مدیریت محتوا رو خالی کنید.. استفاده کنید cach Cleanerمیتونید از پلاگین 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود شما در صدد عوض کردن عدر سایت هستید یا عنوان سایت؟ عنوان سایت رو می توانید از منوی اصلی » وارد تنظیمات شده و سمت چپ » گزینه عنوان سفحه بود به نظرم که می تونید عنوان سایت رو عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 درود شما در صدد عوض کردن عدر سایت هستید یا عنوان سایت؟ عنوان سایت رو می توانید از منوی اصلی » وارد تنظیمات شده و سمت چپ » گزینه عنوان سفحه بود به نظرم که می تونید عنوان سایت رو عوض کنید همون عنوانی که در بالای مرورگر نمایش داده میشه سایت: new.cyberconnect.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wawinfo 1 ارسال شده در خرداد 92 همون عنوانی که در بالای مرورگر نمایش داده میشه سایت: new.cyberconnect.ir ممنون از توجه دوستان. به هیچ عنوان در تنظیمات جوملا عوض نمیشه هدر سایت. فقط به دنباله هدر اصلی قالب اضافه میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 92 درود اون جمله ی " جوملا امیر کبیر ... " عنوان صفحه است برای تغیرش بروید در منوی اصلی و منوی پیشفرض جوملا تان بعد سمت چپ یک تب به نام عنوان صفحه قرار دارد که می تونید تغیرش بدید اون جمله ی " شرکت سایبر .... " نام سایت تان است که در تنظیمات اصلی قرار دارد اینکه پشت سر هم نشان میدن چون در همون تنظیمات اصلی سایت سمت چپ بخش سئو نمایش عنوان سایت در صفحات رو احتمالن گزینه ی " بعد از عنوان صفحه " قرار دادید. می تونید این رو روی هیچ بگذارید 1 واکنش ها : wawinfo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر