shahabclick 1 ارسال شده در خرداد 92 دوستان من می خواهم یک login فرم داشته باشم با یک یوزر و پسورد خاص که بهمشتریان خاص بدم که آنها بتوانند با وارد کردن آنها وارد یک لینک دانلودبشوند که به طور مثال لیست قیمت را بتوانند دانلود کنند ..لطفا راهنمایی کنید چطور می شود این کار را کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام یه راهش اینه که اجازه بدید کاربرانتون در سایتتون ثبت نام کنند ولی فعالسازی اکانتشون با خودتون (مدیر سایت) باشه که اینو تو تنظیمات قسمت مدیریت کاربران میتونید انجام بدید قاعدتا" کاربر زمانیکه ثبت نام میکنه آدرس ایمیلش رو هم وارد میکنه . کافیه که شما یوزر و پسورد موردنظرتون رو برای کاربر ایمیل کنید و بعد همون یوزر و پسورد رو در اکانتی که کاربر ساخته ویرایش کنید و اکانتش رو فعال کنید راه دوم هم تقریبا مثل راه اول هستش با این تفاوت که به جای اجازه ثبت نام به کاربر از طریق ثبت نام پیشفرض سایت از یک فرمساز استفاده کنید و اطلاعات لازم رو از کاربر دریافت کنید مثل آدرس ایمیل من راه دوم رو پیشنهاد میکنم چون میتونید ثبت نام عمومی رو هم برای باقی کاربرانتون باز بگذارید و از راه دوم برای کاربران ویژه تون استفاده کنید ضمن اینکه میبایست یک سطح دسترسی هم برای کاربران ویژه تون ایجاد کنید تا فقط اونها بتوانند به لینکتون دسترسی داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : shahabclick نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر