iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام. من میخوام برای اعضای سایت ، قسمت ارسال مطلب بذارم و جوری باشه که اونها فقط مطلب رو بفرستند ، اما تائید و نمایش مطلب با مدیر سایت باشه . چیکار باید کنم ؟ باید افزونه نصب کنم و یا خود جوملا این امکان رو میده ؟ جوملای من 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام یک منو از نوع ایجاد مطلب ، ایجاد کنید و دسترسی منو و کاربرانتون رو روی نویسنده قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 مرسی از شما. اینطور که شما گفتید من باید هر کاربر رو نویسنده کنم . ولی من میخوام در حال عادی همه کاربرهایی که عضو میشن این امکان ارسال مطلب رو داشته باشند و نیاز به تعیین سطح مدیر یا نویسنده یا ناشر بطور دستی برای هر کاربر نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود در تنظیمات کاربران » بالا سمت چپ گزینه تنظیمات رو بزنید » و نوع کاربری ثبت نامی رو هر جور که خواستید قرار بدید اینطور هر کار که ثبت نام بشه همون درجه رو میگیره 1 واکنش ها : iran2008 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر