bartar 26 ارسال شده در دی 89 سلام. من کامپیوننت فرم ساز چند صفحه ای (smartformer) رو از جومینا دانلود و نصب کردم ولی یه مشکل که دارم اینه که فرم رو طراحی می کنم و تو سایت میذارم ولی اطلاعات رو به دیتابیس نمی فرسته. چطوری باید اطلاعات رو جمع آوری کنم؟ فرمی که طراحی کردم اینه http://khyav.ir/index.php?option=com_smartformer&formid=3 از دوستان می خوام کمکم کنن اینم تصویر کراپ شده از تنظیمات کلید ارسال اطلاعات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز سلام : شما چرا از فرم ساز artforms که در جومینا وجود دارد استفاده نمی کنید ؟ با این فرم ساز هرکاری بخواهید می تونید انجام بدهید . خاصی فرم سازتونو عوض کنید بعد من هرچی سوال داشتید در مورد فرم ساز artforms خدمتتون عرض می کنم . من تمامی فرم ساز هارو تست کردم اما بهترین و حرفه ای ترینشون از نظر بنده artforms می باشد . با artforms هر فرمی بخواهید می تونید بسازید . و در ضمن تمام اطلاعاتتون هم می تونه در سایت ذخیره شود هم به چند یا یک میل دلخواه ارسال شود . فعلا . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در دی 89 ممنون از لطفتون artform رو هم امتحان میکنم. مشکلی اگه داشتم مزاحتون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام دوست عزیز با هر کلیک عمل رو بکن ارسال من قبلا این فرمساز رو امتحان کردم خیلی امکانات داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در دی 89 آخه همچین گزینه ای نداره گزینه هاش اینا هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 دوست عزیز گزینه صفحه بعدی رو بزن و ذخیره در پایگاه داده موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر