Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام. این سایت من تصاویری رو که مشخص میکنم نمایش نمیده. مثلا تو صفحه ی زیر: http://p30craft.com/index.php/item/41-norton-internet-security-cracking-and-download.html همون طور که میبینید عکس ها نمایش داده نمیشن چون به اونها غلط آدرس دهی شده. آدرس درست عکس اول مثلا به صورت زیر هست: http://p30craft.com/images/First.jpg که تو سایت من اشتباها اینطوری آدرس دهی شده: http://p30craft.com/index.php/item/images/First.jpg نمیدونم این index.php چرا همه جا هست! این مشکل چطوری حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود افزونه سئو استفاده نمی کنید؟ برسی کنید سئو جوملا فعال باشه و htaccess.txt به htaccess. تغیر نام داده شده باشه نکته : درون هاست دوتا htaccess وجود داره یکی htaccess.txt که فایل اصلیه یکی دیگه htaccess. هست که خالیه شما هنگام زدن file manager یه گزینه تیک داره که مربوط به show hidden files است یعنی نمابش فایل های مخفی شده اون تیک رو بزنید بعد وارد روت جوملا تون شوید htaccess. خالی رو پاک کنید و اون یکی رو سریع تغیر نام بدید تا هاست به طور خودکار نتونه دوباره همچین فایلی رو بسازه 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود افزونه سئو استفاده نمی کنید؟ برسی کنید سئو جوملا فعال باشه و htaccess.txt به htaccess. تغیر نام داده شده باشه نکته : درون هاست دوتا htaccess وجود داره یکی htaccess.txt که فایل اصلیه یکی دیگه htaccess. هست که خالیه شما هنگام زدن file manager یه گزینه تیک داره که مربوط به show hidden files است یعنی نمابش فایل های مخفی شده اون تیک رو بزنید بعد وارد روت جوملا تون شوید htaccess. خالی رو پاک کنید و اون یکی رو سریع تغیر نام بدید تا هاست به طور خودکار نتونه دوباره همچین فایلی رو بسازه من فقط فایل htaccess. رو دارم. در ضمن تنظیمات سئو هم فعال هستن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود ببینید همون فایل htaccess. فایل اصلی شماست یا فایل خالیه؟ بعد که فایل رو تغیر نام دادید سئو رو فعال کنید و نتیجه رو بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود ببینید همون فایل htaccess. فایل اصلی شماست یا فایل خالیه؟ بعد که فایل رو تغیر نام دادید سئو رو فعال کنید و نتیجه رو بگید htaccess. فایل اصلی من هست. خالی هم نیست و تنظیمات سئو هم فعال هست. مشکل عجیبیه.... نه!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 use Url Rewriting رو روی yes قرار بدید و مجددن با خالی کردن کش جوملا و هم مرورگر تست کنید 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 use Url Rewriting رو روی yes قرار بدید و مجددن با خالی کردن کش جوملا و هم مرورگر تست کنید سلام. من این گزینه ای رو که گفتید فعال کردم. البته به کش دست نزدم. چیزی رو هم تست نکردم چون اون index.php از آدرس حذف شد. http://p30craft.com/index.php/item/images/First.jpg که اینجا الان فقط item اضافه هست. حالا هر کاری لازمه من بکنم. در ضمن خالی کردن کش رو هم بگین چطوریه ممنون میشم. آخه تا جایی که من میدونم یه فولدری داشتیم به اسم کش اونو خالی میکردیم من اونو ندارم! مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود item میتونه اشکال در آدرس دهی باشه دوست عزیز برسی کنید و عکس دیگر را هم می تونید برای تست فعال کنید ببینید درست شده یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 درودitem میتونه اشکال در آدرس دهی باشه دوست عزیزبرسی کنید و عکس دیگر را هم می تونید برای تست فعال کنید ببینید درست شده یا نه خیلی ممنون از راهنماییتون. خوب مشکل همین جاست دیگه من این مشکل آدرس دهی رو چطور باید حل کنم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل واقعا جدی هست. یه چیز دیگه هم هست اینم اینه که عکس ها رو تو صفحه اصلی که میزاری نمایش داده میشن و لی تو ادامه مطلب نمایش داده نمیشن. ممنون میشم راهنماییی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مگه نمی تونید در تنظیمات دوباره لینک رو آپدیت کنید؟ یه عکس جدید هم بذارید بازم کلمه item میاد خودکار؟ در مورد مشکل عکس هم من دیدم مشکلی نبود روی مطلب " دانلود و آموزش کرک گام به گام آنتی ویروس Norton Internet Security 2013 " هم آزمایش کردم و درست بود در ادامه مطلب عکس خیلی کامل نمایش داده شد 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 درودمگه نمی تونید در تنظیمات دوباره لینک رو آپدیت کنید؟یه عکس جدید هم بذارید بازم کلمه item میاد خودکار؟در مورد مشکل عکس هم من دیدم مشکلی نبودروی مطلب " دانلود و آموزش کرک گام به گام آنتی ویروس Norton Internet Security 2013 " هم آزمایش کردم و درست بود در ادامه مطلب عکس خیلی کامل نمایش داده شد خوب من باید هر دفعه آدرس ها رو دستکاری کنم؟؟!؟ نمیشه خودش درست آدرس دهی کنه؟ هدف من هم حل این مشکل هست.در ضمن من متوجه یه چیزی هم شدم. وقتی من طلبی رو تو یه مجموعه میزارم این میاد اون مجموعه رو هم به آدرس اضافه میکنه! مثلا اگه عکس تو مجموعه های الف و ب باشه که یکی زیر مجموعه دیگری هست این میاد الف و ب رو به آدرس اضافه میکنه همه چی رو بهم میزنه. مثل آدرس زیر که اشتباه هست:http://www.p30craft.com/tutorials/security/item/images/Norton%202013%20settings.jpgو درستش اینه:http://www.p30craft.com/images/Norton%202013%20settings.jpgحالا این مشکل رو چطوری حل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از افزونه های سئو استفاده می کنید؟ اگر بله غیر فعال کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از افزونه های سئو استفاده می کنید؟ اگر بله غیر فعال کنید و دوباره تست کنید از افزونه استفاده نمیکنم ولی وقتی تنظیمات سئو خود جوملا رو غیر فعال میکنم مشکل حل میشه! آخه چه کاریه نمیشه که تنظیمات سئو غیر فعال باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 از k2 استفاده می کنید؟ در حالت عادی اصلا نباید چیزی بین لینک باشه وقتی این چیزا میاد که شما افزونه خاصی استفاده کنید و موردی هم نداره اگر لینک چیزی وسطش باشه می تونید از افزونه های سئو استفاده کنید و حلش کنید 1 واکنش ها : Mahdi-PLus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در اردیبهشت 92 از k2 استفاده می کنید؟در حالت عادی اصلا نباید چیزی بین لینک باشهوقتی این چیزا میاد که شما افزونه خاصی استفاده کنیدو موردی هم نداره اگر لینک چیزی وسطش باشه می تونید از افزونه های سئو استفاده کنید و حلش کنید خیر من از هیچ افزونه سئو استفاده نمیکنم. سر در نمیارم مشکل از کجاست. آخه هر باز من تصویر میزارم باید یه همچین مشکلی پیش بیاد!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عبارت item در آدرس تصاویرتون به این دلیله که مطالب رو با K2 ایجاد میکنید این مورد مربوط به ساختار K2 میشه و نمیشه اونو مشکل به حساب آورد اگر میخواهید این عبارت در آدرسهاتون دیده نشه میتونید مطالبتون رو با امکانات پیشفرض جوملا ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در خرداد 92 با سلام عبارت item در آدرس تصاویرتون به این دلیله که مطالب رو با K2 ایجاد میکنید این مورد مربوط به ساختار K2 میشه و نمیشه اونو مشکل به حساب آورد اگر میخواهید این عبارت در آدرسهاتون دیده نشه میتونید مطالبتون رو با امکانات پیشفرض جوملا ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق خوب این به این معنی هست هر کسی که از کی ۲ استفاده میکنه مشکل داره با عکس ها؟ من تو صف زیر چهار تا سوال پرسیدم یکیش هم همینه فکر میکنم مشکل ها با هم ارتباط داشته باشن. ممنون. http://forum.joomina.ir/topic/20399-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 نقل قول : خوب این به این معنی هست هر کسی که از کی ۲ استفاده میکنه مشکل داره با عکس ها؟ با سلام خیر ، بنده همچین چیزی نگفتم . به پاسخها دقت کنید ! شما سوال کردید چرا عبارت item در آدرس تصاویرتون نمایان میشه بنده هم عرض کردم دلیلش به خاطر استفاده از K2 هست در مورد مشکل نمایش تصاویر صحبتی نکردم !! برای حل مشکل آدرس (نه نمایش تصاویر) توصیه کردم که از K2 استفاده نکنید و این به اون معنایی که تصور کردید نبود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در خرداد 92 نقل قول : خوب این به این معنی هست هر کسی که از کی ۲ استفاده میکنه مشکل داره با عکس ها؟ با سلام خیر ، بنده همچین چیزی نگفتم . به پاسخها دقت کنید ! شما سوال کردید چرا عبارت item در آدرس تصاویرتون نمایان میشه بنده هم عرض کردم دلیلش به خاطر استفاده از K2 هست در مورد مشکل نمایش تصاویر صحبتی نکردم !! برای حل مشکل آدرس (نه نمایش تصاویر) توصیه کردم که از K2 استفاده نکنید و این به اون معنایی که تصور کردید نبود موفق و پیروز باشید یا حق بله متوجه هستم ولی خوب من نمیتونم از کی 2 استفاده نکنم در ضمن حرف من اینه که من میخوام اون عبارت اضافی رو از آدرس حذف کنم. چون خوب خودتون میدونید این همه آدم از کی 2 استفاده میکنن و هیچ کدوم مشکل این عبارت های اضافی رو ندارن و به راحتی عکس پست میکنن. مشکل تصویر هم در واقه همون مشکل آدرس هست که چون آدرس اشتباه میده عکس نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 92 با سلام شما تصاویرتون رو به چه طریق در مطالب k2 وارد میکنید ؟ اگر از دکمه ورود تصویر در زیر ادیتور استفاده کنید مشکلی به لحاظ آدرس هم نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در خرداد 92 با سلام شما تصاویرتون رو به چه طریق در مطالب k2 وارد میکنید ؟ اگر از دکمه ورود تصویر در زیر ادیتور استفاده کنید مشکلی به لحاظ آدرس هم نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق اتفاقا دوست عزیز از همون دکمه استفاده میکنم! یه پنجره جدید لود میشه عکس رو آپلود میکنم بعد Insert رو میزنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر