alihz2006 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام و خسته نباشید مشکلی داشتم من وقتی می خوام وارد مدیریت بشم یعنی وقتی آدرس mysite/administrator رو وارد می کنم می ره تو نمایش صفحه اصلی و در آدرس بار هم آدرس mysite/index.php/en/ رو نمایش می ده چطور می تونم مشکل رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام از افزونه های امنیتی یا تغییر مسیر ادمین استفاده نمیکنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام از افزونه های امنیتی یا تغییر مسیر ادمین استفاده نمیکنید!؟ موفق باشید نه افزونه امنیتی نصب نشده من احتمال می دم پلاگین دوزبانه فعال شده باشه می خوام بدونم چجوری می شه غیر فعالش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود نه فکر نکنم ربطی داشته باشه یا پلاگین هایی که جناب فرحزادیان گفتند استفاده می کنید یا از طریق htaccess ادرس رو ریدایرکت کردید یا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 حالا میشه بگید اگه مشکل از همون htaccsse باشه چیکار باید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگز از اون باشه باید اون فایل رو باز کنید و کدی که عامل ریدایرکت شدن هست رو حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام اگز از اون باشه باید اون فایل رو باز کنید و کدی که عامل ریدایرکت شدن هست رو حذف کنید موفق باشید نه به نظر می رسه اشکال از اونجا نیست بین قسمت begin custom redirects و end custom redirects من کدی نمی بینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر