poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام وقت بخیز من جوملا 2.5 شما رو نصب کردم اما الان داره نشون میده که هسته نیاز به بروزرسانی داره ایا اگه آپدیتش کنم مشکلی واسه سایت یا افزونه هام پیش نمیاد؟چیزی به هم نمیریزه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام آپدیت جوملا مشکلی رو ایجاد نمیکنه به شرطی که برای جوملای فارسی شده از بسته بروزرسانی فارسی شده استفاده بشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : poroje نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
norits021 1 ارسال شده در مهر 92 سلام.من پیشنهاد میکنم که یک تاپیک با موضوعیت مشکلات یا موارد مربوط به نسخه های منتشر شده توسط جومینا باز کنید. بنده سرچ کردم تو تالار ها و به این لینک هم برخوردم ولی جامع نیست.اگر امکانش باشه باز بشه ممنونم میشم اما مشکلی بنده برخوردم در بروز رسانی های جوملا.بنده جوملای 2.5.11 جومینا رو نصب کردم و بعد از اون 2.5.11 به 2.5.14 رو نصب کردم.(اکسترکت نکردم) زیبا و عالی.مرسی. نکته اینه که هنگام بروز رسانی زبان فارسی در بخش install languages بعد از خالی کردن حافظه وقتی که find update رو میزنم میگه که Update: :Collection: Could not open http://joomina.ir/update/language/translationlist.xml در صورتی که باید رو حساب ی لیستی از زبان های موجود مثل اسپانیایی و المانی و ایتالیلیی و ...... بیاره. تو تصویر هم مشخصه نکته دوم اینه که ارور تنها وقتی بعد خالی کردن کش دکمهی فایدن اپدیت رو میزنم میاد و حتی بار دوم که دکمه رو میزنم نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در منوی سایت » مشخصات سیستم » اطلاعات php ببینید گزینه allow_url_fopen روی ON قرار دارد یا روی OFF باید روی on باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر