tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام من دو تا مشکل دارم یکی اینکه من در بخش تبلیغات گزینه جدید برای من وجود نداره دلیلش چیه و چطور میتونم درستش کنم عکسش هم در پیوست شماره 1 اوردم دوم اینکه در قسمت درج نظرات کاربران قسمت کد امنیتی نشون داده نمیشه برای درست کردن این هم لطفا راهنمایی کنید عکس شماره 2 مربوط به این میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود جی کامنت رو از کجا دانلود کردید؟ همین طور تبلیغات رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tobasms 4 ارسال شده در اردیبهشت 92 بخشی از سایت از یه هاست دیگه انتقال داده شده که هر دو این قسمت میشه گفت انتقالی هست ممکن هست که از همین مورد باشه اگر بله لطفا راهنمایی کنید چه طوری رفعش کنم تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 احتمال داره از این باشه شما یکبار دیگه همین افزونه جی کامنت رو بدون هیچ تغیری نصب کنید ببینید بر طرف میشه؟ اگر نه حذف و دوباره نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر